The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε την αποχώρησή της κι εκείνη «έβγαλε νύχια»!

Η κάρτα που έφτασε στη βίλα των κοριτσιών του “Bachelor” ήταν μια από αυτές που κανένα κορίτσι δεν ήθελε να δει το όνομά του γραμμένο σε αυτή. Καθώς μία από τις δύο κοπέλες που θα πήγαιναν σε αυτό το ρομαντικό ραντεβού θα αποχωρούσε στο τέλος της βραδιάς.

Η Έλεν και η Μαρία ήταν οι δυο κοπέλες που είχαν την ευκαιρία να δουν τον Αλέξη και να του δείξουν και άλλες πλευρές του εαυτού τους.

Στο τέλος της βραδιάς η Έλεν ήταν εκείνη που αποχώρησε. Παρόλο που εκείνη υποστήριξε ότι είχε αρχίσει να έχει συναισθήματα για εκείνον, ο Αλέξης έκρινε ότι οι δυο τους δεν είχαν μέλλον.

«Μέχρι

σήμερα μεταξύ μας δεν υπάρχει χημεία», εξήγησε ο Αλέξης Παππάς στην Έλεν η οποία αντέδρασε: «Θεωρώ ότι κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εγώ τις τελευταίες ημέρες, είχα ξεκινήσει να αισθάνομαι κάποια πράγματα για σένα. Επίσης, στη θέση που βρίσκομαι εγώ, θα έπρεπε να βρίσκονται κάποιες άλλες. Ούτε η Μαρία αξίζει να βρίσκεται στη θέση αυτή που ήταν σήμερα. Εύχομαι, λοιπόν, να σου πάνε όλα τέλεια και ό,τι καλύτερο».

Αντιθέτως, έδωσε κόκκινο τριαντάφυλλο στην Μαρία, καθώς βρίσκει ενδιαφέροντα τα όσα συζητούν στα ραντεβού τους.

Δείτε την ανακοίνωση του Αλέξη για την αποχώρησή της Έλεν:

Διαβάστε ακόμα:

Φώφη Γεννηματά: Μια μέρα πριν πέσει σε κώμα γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στον «Ευαγγελισμό»

Βασίλης Παρωτίδης: Το πρώτο μήνυμα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το GNTM 4! «Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ’ όλα»

Φώφη Γεννηματά: Πρόγραμμα με δωρεάν εξετάσεις μαστού στη μνήμη της ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα