Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Αλιάγα

Την απώλεια του αγαπημένου του φίλου, Αλέκου Χολέβα θρηνεί ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας.

Ο Αλέκος Χολέβας έφυγε από καρκίνο το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου πριν από 20 χρόνια υπήρξε διοικητής του, όπως ανέφερε στη συγκινητική του ανάρτηση ο Νίκος Αλιάγας.

Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι πάνω από 30 χρόνια.

«Ο Αλέκος Χολέβας έφυγε σαν άρχοντας, αγέρωχος και παλικάρι. Ο φίλος μου τριών και πλέον δεκαετιών, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου, ο δικός μου άνθρωπος παρών σε όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής μου. Ο Αλέκος, η ήρεμη δύναμη στην αυγή των μεγάλων αποφάσεων,

ο άξιος συνοδοιπόρος, η γενναιόδωρη ψυχή και πιστός σύμμαχος που μου έμαθε τόσα.

Ο Αλέκος ο τρυφερός μπαμπάς του Μάνου, της γλυκιάς Αλεξάνδρας και του απίστευτου Μάξιμου, ο Αλέκος ο αδελφός της Άννας και της Πηνελόπης, ο γιος της Μαρίας και ο λατρεμένος σύζυγος της Μελίνας.

Ο Αλέκος ο σοφός, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, άφησε σήμερα στις τρεις ώρα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτήρια οπού ήταν διοικητής πριν από 20 χρονιά, πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο χωρίς τρόμο, με αξιοπρέπεια. Σήμερα έφυγε ένας Έλληνας με απέραντη καρδιά, σαν το γέλιο του. Καλό ταξίδι Αλέκο μου», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Νίκος Αλιάγας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Αλιάγας:

View this post on Instagram

A post shared by nikos aliagas (@nikosaliagas)

Διαβάστε ακόμα:

Φώφη Γεννηματά: Μια μέρα πριν πέσει σε κώμα γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στον «Ευαγγελισμό»

Βασίλης Παρωτίδης: Το πρώτο μήνυμα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το GNTM 4! «Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ’ όλα»

Φώφη Γεννηματά: Πρόγραμμα με δωρεάν εξετάσεις μαστού στη μνήμη της ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα