Mon dieu! Η Lancôme λανσάρει συλλογή “Emily in Paris” εμπνευσμένη από το μακιγιάζ που είδαμε στην αγαπημένη μας σειρά!

Ήτανε δίκαιο, έγινε πράξη: τα vibes λατρείας που στείλαμε όλες οι fans της σειράς Emily in Paris και ο πόθος μας να κλέψουμε λίγο από αυτό το French girl glamour της Emily Cooper (να θυμίσουμε πως η ντελικάτη Lily Collins είναι ambassador της Lancôme ήδη από το 2014), της Camille και της

Mindy, έφτασε μέχρι τα headquarters της Lancôme και… voilà: μια limited edition συλλογή μακιγιάζ απόλυτα french & chic!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial)

Η συλλογή έχει το όνομα “For the Love of Paris”, κυκλοφορεί στα τέλη Νοεμβρίου και περιλαμβάνει:

Την παλέτα 12 σκιών For The Love of Paris Eyeshadow Palette σε κασετίνα-καρδιά, σχέδιο που παραπέμπει στην Πόλη του Έρωτα. Περιλαμβάνει τρεις αρμονίες που εκφράζουν το στυλ των τριών υπέροχων κοριτσιών της σειράς: την Born in France με natural αποχρώσεις, την Parisian at Heart, μια διακριτικά shimmers και ζωηρά χρώματα και την Paris a La Folie με πιο σκούρους, τολμηρούς τόνους.

Φυσικά έρχονται και νέα κραγιόν L’Absolu Rouge, με τρεις νέες, ματ αποχρώσεις σε nude, berry και très french κόκκινο, ενώ η best selling μάσκαρα Monsieur Big- που χρησιμοποιήθηκε και στη σειρά – θα κυκλοφορήσει σε special edition.

Αέρα από Παρίσι φέρνει στη συλλογή – και στις εμφανίσεις μας- και το σαγηνευτικό Idôle Eau de Parfum με νότες από τριαντάφυλλα και γιασεμί, σε συλλεκτικό μπουκάλι που διακοσμείται με το χαρακτηριστικό logo της σειράς και ένα φινετσάτο σχέδιο του Πύργου του Eiffel.

Τέλος, το πρωτοποριακό, αντιγηραντικό serum προσώπου Advanced Génifique έρχεται και αυτό σε special edition και ολοκληρώνει ιδανικά τη σειρά.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τη συλλογή Lancôme x Emily In Paris, απόλαυσε την Lily Collins στο video tutorial που ετοίμασε για την Vogue, όπου δείχνει βήμα βήμα το δικό της Parisian glam look ξεκινώντας από το skincare και φτάνοντας στο αγαπημένο της nude κραγιόν και το άρωμα που την ταξιδεύει στην Πόλη του Φωτός:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας: 

Η Dua Lipa έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό, γαλλικό μανικιούρ

Θέλεις πιο πυκνά φρύδια; Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν το μακιγιάζ!

Red alert: Η Christina Aguilera με νέο, super hot χρώμα μαλλιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα