Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία, δούλεψα για να σκοτώσω το τέρας»

Ο Ζήσης Ρούμπος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που υπήρξε βίαιος, τόσο σε λεκτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να νικήσει το «τέρας» μόνο του.

«Όταν έγραψα αυτό το κείμενο δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γίνει όλο αυτό που έγινε. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε. Υπήρξα αυτός ο άνθρωπος που περιγράφω στο κείμενο αλλά και ο άνθρωπος που τον ενοχλούσε η λέξη “γυναικοκτονία”. Έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι, να ψάχνω γιατί

με ενοχλεί.

Το συζητούσα με τους φίλους μου και είπα γιατί σε ενοχλεί, τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες και αυτό με ενοχλούσε. Εκεί σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να είμαι αυτός.

Το έψαξα και όταν ψάχνεις πράγματα για τον εαυτό σου δυστυχώς πρέπει να φας… Είσαι μέρος του προβλήματος. Αν δεν κάνεις κάτι, δεν θα αλλάξη αυτό. Γι’ αυτό έγραψα αυτό το κείμενο. Παρερμηνεύτηκε σαν πρόσκληση για κουβέντα. Δεν ήταν πρόσκληση για διάλογο. Ήταν μια βιωματική κατάθεση ψυχής. Εγώ θα σου μιλήσω μόνο για πράγματα που έχω ζήσει.Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται και ούτε δεν λέγονται», ανέφερε αρχικά ο Ζήσης Ρούμπος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω ασκήσει βία, ψυχολογική και λεκτική. Χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ, για να σκοτώσω το τέρας… Δεν ήταν εύκολο. Δεν θέλω να το παίζω γκουρού κι ακόμη δουλεύω. Είναι από το πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνω.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να πούμε εδώ, εν έτη 2021, είναι επιτέλους να φύγει το στίγμα της ψυχανάλυσης. Να σταματήσει αυτό το ταμπού που υπάρχει στην Ελλάδα. Ένας σωστός επαγγελματίας θα πάρει έναν φακό και θα σου δείξει ποιος πραγματικά είσαι. Δεν είναι πάντα ωραίο αυτό που θα βρεις».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του ηθοποιού:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρένια Λουιζίδου για το #metoo: «Αισθάνομαι μία ευθύνη απέναντι στις κοπέλες και στα αγόρια που μπήκαν μπροστά»

 The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε την αποχώρησή της κι εκείνη «έβγαλε νύχια»!

 Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Αλιάγα

Keywords
Τυχαία Θέματα