Πρω1νό – Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο επικρατέστερος παρουσιαστής για το τηλεπαιχνίδι Joker στο Open!

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τρέχει συνεχώς και πριν ολοκληρωθεί το Πρω1νό το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε αποκλειστικά κάποια καινούρια δεδομένα γύρω από το τηλεπαιχνίδι Joker που ετοιμάζεται στο OPEN.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν θα βρίσκεται ηθοποιός στην θέση του παρουσιαστή, αλλά τραγουδιστής.

Αυτός δεν είναι άλλος όπως όλα δείχνουν από τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο J2US στο Open

και τώρα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή και το κανάλι για το project.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως σε κουβέντα που είχε κάνει με τον τραγουδιστή την περασμένη σεζόν, ο Κώστας Καραφώτης είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να ασχοληθεί με το χώρο της τηλεόρασης, εξάλλου ο ίδιος είχε κάνει γυρίσματα για την σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα του ΣΚΑΪ, δείγμα ότι τον ενδιαφέρει να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα.

Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό:

Να θυμίσουμε, ότι το Πρω1νό το πρωί της Πέμπτης είχε αναφέρει εκτενές ρεπορτάζ, γύρω από το πλήθος των προσώπων που έχουν περάσει από δοκιμαστικά για το τηλεπαιχνίδι στο οποίο ποντάρει το κανάλι, καθώς θέλουν να προβάλλεται πριν από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν ένα από αυτά και μάλιστα βρισκόταν ένα βήμα πριν τη φωτογράφηση για το πρόγραμμα, αλλά τελικά η συνεργασία δεν ευοδώθηκε.

Δείτε ΕΔΩ για ποιους λόγους κόπηκε από το τηλεπαιχνίδι!

Διαβάστε ακόμα:

Περιπέτεια για τη Φαίη! «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά χθες…»

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το Big Brother

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Πώς κόπηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από το νέο τηλεπαιχνίδι του Open, “Joker”

Keywords
Τυχαία Θέματα