Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά αποκλειστικά στο Πρω1νό για τα σχόλια του Happy Day γύρω από τα κιλά του

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τη Μύκονο και εκείνες της φωτογράφησης για την εκπομπή του στο ραδιόφωνο σχολιάστηκαν συγκριτικά στο Happy Day.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενοχλημένος απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή λέγοντας πως ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ τα κιλά του και ότι θα πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια γύρω από αυτά.

Ο παρουσιαστής μετά το γύρισμα που έκανε για την πρεμιέρα του με το The 2night show μίλησε στο Πρω1νό

και στον Γιώργο Ραφαήλ αναφέροντας πως στην συνέχεια επικοινώνησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή την οποία όπως σημείωσε εκτιμά και ανέφερε σχετικά με το περιστατικό.

«Αυτά που είπα στο ραδιόφωνο αρκούν. Μιλήσαμε και με την Σταματίνα, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και απόψεις γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Προσπαθώ απλά αυτά που με πειράζουν και πειράζουν και άλλους ανθρώπους, γιατί δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα, σε κάποια θέματα δε χωρά καθόλου χιούμορ.

Το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με πολύ συγκεκριμένα πράγματα, εδικά για το θέμα των κιλών. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο, αλλά είμαι τόσο υπερευαίσθητος που στο ραδιόφωνο σταμάτησα παιδικό τραγούδι που έλεγε: «Η χοντρή κυρία ανέβηκε στο τραμ και έσπασε το τραμ». Όταν βάζεις ένα τέτοιο τραγούδι για να γελάσουν τα παιδιά, μην σας φανεί παράξενο αν το παιδάκι που το άκουσε έκανε bullying σε κάποιο παιδάκι επειδή ήταν παχουλό, γιατί εσύ το άφηνες να ακούει ένα τέτοιο τραγουδάκι.

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στη ζωή μας που πρέπει να τις προσέξουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικές.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν κακοπροαίρετο, αλλά επειδή έχω μια υπερευαισθησία και επειδή υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που δεν μπορώ να πω δημοσίως, για αυτό αντέδρασα έτσι», είπε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Να σημειώσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σήμερα μέσα από το Happy Day στο περιστατικό λέγοντας:

«Γρηγόρη μου είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό, προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου, που τα έχεις και καλά κάνεις και ποτέ δεν τα έκρυψες, έτσι σε αγαπάμε, έτσι σε ξέρουμε. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη χθες με μηνύματα, αλλά ήθελα να το πω για να το ξέρει και ο κόσμος.

Εγώ θέλω να το κλείσω γιατί έμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει και είδα και σε άλλες εκπομπές να παίζουν την απάντηση χωρίς το αρχικό απόσπασμα. Εγώ Γρηγόρη σε αγαπώ, σε εκτιμώ και στο δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ημερομηνία του γάμου της και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σπύρο Δημητρίου

Βασίλης Ζούλιας: Το εξοχικό του είναι βγαλμένο από τα 60s και μας ξεναγεί σε αυτό για πρώτη φορά!

Big Brother: Ο Βλαδίμηρος Νικόλα μίλησε για τη δολοφονία του αδερφού του και ξέσπασε σε κλάματα

Keywords
Τυχαία Θέματα