Πρω1νό – Αποκλειστικό: Πώς κόπηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από το νέο τηλεπαιχνίδι του Open, “Joker”

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει σχετικά με το νέο τηλεπαιχνίδι του Open. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, από πέρυσι στο κανάλι έψαχναν τι θα κάνουν με το lead in του δελτίου ειδήσεων. Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είναι καλό τηλεοπτικό προϊόν που θυμίζει τον “Εκατομμυριούχο” με διαφοροποιήσεις.

Τα δοκιμαστικά ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, με τον Σάββα Πούμπουρα, τον Μάριο Αθανασίου και τον Άρη Μακρή να δοκιμάζονται στο concept σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος.

Στην

συνέχεια από δοκιμαστικό πέρασε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος θα βρίσκεται φέτος στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Οι υπεύθυνοι παραγωγής έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, οι συζητήσεις προχώρησαν και έμενε ένα μικρό μέρος της συμφωνίας για να οριστικοποιηθεί, για το οικονομικό. Υπήρχε κάποια διαφορά, αλλά υπήρχε πρόθεση να τα βρουν. Δύο μέρες πριν γίνει η φωτογράφηση για την καμπάνια του σταθμού, όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε ξανά αυτό που είχε επισημάνει από την αρχή, δηλαδή την συμμετοχή του στην σειρά της ΕΡΤ και τότε σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, υπήρχε ένα μούδιασμα και η συμφωνία χάλασε.

Ενώ και ο Σάββας Πούμπουρας με τον οποίο έμειναν ευχαριστημένοι και ήταν στους επικρατέστερους βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για project στην Κύπρο.

Για το project ο σταθμός έχει δει ακόμα πολλά πρόσωπα ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό για το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από το τηλεπαιχνίδι:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά αποκλειστικά στο Πρω1νό για τα σχόλια του Happy Day γύρω από τα κιλά του

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ημερομηνία του γάμου της και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σπύρο Δημητρίου

Βασίλης Ζούλιας: Το εξοχικό του είναι βγαλμένο από τα 60s και μας ξεναγεί σε αυτό για πρώτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα