French bob: Δείτε τους λόγους που οι hairstylists των celebrities θεωρούν πως είναι το next big think!

Το bob είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Τέτοια μανία με κούρεμα είχε να συμβεί από τα 70’s και το εμβληματικό hail look της Farrah Fawcett. Οι celebrity hairstylists δημιούργησαν τις ωραιότερες εκδοχές τους και οι διάσημες πελάτισσές τους αφέθηκαν στα χέρια τους η μία μετά την άλλη. 

Ακόμη κι εκείνες που λάτρευαν τα μακριά, λαμπερά μαλλιά τους τα θυσίασαν στο βωμό του τεράστιου trend. Μέχρι και η Monica Bellucci η οποία μετά από πολλά χρόνια

έκανε τη συγκεκριμένη αλλαγή και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ. Η λίστα είναι τεράστια κι εμείς για μεγάλο χρονικό διάστημα σας ενημερώναμε για τις celebrities που έμπαιναν στο bob club.

Τους τελευταίους μήνες οι stars αποφάσισαν να αφήσουν τα μαλλιά τους στην ησυχία τους. Έμειναν σπίτι άλλωστε και μπορεί κάποιες να τα έβαψαν μόνες τους αλλά το μήκος, ευτυχώς, δεν το πείραξαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BUNNY HALLQUIST (@junglecuts) στις 14 Αύγ, 2020 στις 10:30 πμ PDT

Και τώρα αφού τα μέτρα έχουν χαλαρώσει λιγάκι και οι hairstylists επέστρεψαν δυναμικά και με απίθανες προτάσεις, επαναφέρουν στον προσκήνιο το κλασικό, κομψό και όμορφο french bob. Εκείνο που φτάνει μέχρι το πηγούνι ή το ύψος των χειλιών αλλά με μία μικρή διαφορά-λεπτομέρεια: Δεν είναι τέλειο κι εκεί ακριβώς κρύβεται το μυστικό.

Και πιο συγκεκριμένα θα σταθούμε στις άκρες που είναι άψογες αλλά ελαφρώς ασύμμετρες. Οι ειδικοί το πετυχαίνουν χρησιμοποιώντας “ξυράφι” και όχι ψαλίδι. Πρόκειται για μια τεχνική ιδιαίτερα διαδεδομένη στα 60’s και 70’s η οποία απ’ ότι φαίνεται έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cara taylor (@cara_taylorrr) στις 1 Μάι, 2020 στις 4:17 μμ PDT

Με αυτό τον τρόπο και δημιουργώντας ένα “y” σχήμα στα μαλλιά το french bob έχει κίνηση και όγκο. Είναι η νέα, μοντέρνα του εκδοχή και θα το δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείστε ραντεβού με τον κομμωτή σας;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iida-Jessika (@iidajessika) στις 9 Σεπ, 2020 στις 6:35 πμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H celebrity make up artist, Lisa Eldridge σας δείχνει πως θα κάνετε περίγραμμα με το χρωματιστό eyeliner (video)

5 τρόποι να κάνετε το κονσίλερ… αόρατο!

Keywords
Τυχαία Θέματα