Ποιος είναι πρωινιάτικα: Αποχωρεί η Μαρία Αντωνά από το πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα;

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 22/2 η Μαρία Αντωνά.

Η γνωστή δημοσιογράφος που συμμετέχει φέτος στον νέο κύκλο του J2US και βρίσκεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και στην επιθυμία της να αναλάβει μία μουσική εκπομπή.

«Στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και των προτάσεων είναι πάντα για όλους τους επαγγελματίες ανοιχτό. Αφού λοιπόν είμαστε κοντά στο να συζητήσουμε για τη νέα

χρονιά, πάντα είσαι εδώ να ακούσεις προτάσεις και ανθρώπους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Και η ομάδα και οι άνθρωποί σου θέλουν το καλύτερο για εσένα, τη δική σου εξέλιξη. Και μαζί και χωρίς το ίδιο πράγμα θα είναι. Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το ξέρω. Σίγουρα θέλω το καλύτερο για όλους και για εμένα. Ό,τι καλό είναι να προκύψει θα χαρώ πάρα πολύ».

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει δική της εκπομπή, εξομολογήθηκε ότι «θα ήθελα πάρα πολύ να συμπεριληφθώ σε μία μουσική εκπομπή. Έβλεπα όλους τους κύκλους του “Mega Star” και πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να παρουσιάζει κάτι τέτοιο».

Όσο για το αν παρουσίαζε ποτέ κάτι μαζί με τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Αυτό θα ήταν, όπως λέει και ο Μακαλιάς, το καλύτερο reality μπροστά στις κάμερες. Φυσικά και θα το έκανα. Πιστεύω ότι θα είχε πολύ τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αν και θα τσακωνόμασταν για διάφορα, γιατί εγώ είμαι τελειομανής και ο Άρης πιο χαλαρός».

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης για «Survivor All Star»: «Περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα»

«Η Super Κική έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε “μπάτσους των 600 ευρώ”»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο»

Keywords
Τυχαία Θέματα