Άρης Σοϊλέδης για «Survivor All Star»: «Περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε δηλώσεις ο Άρης Σοϊλέδης με αφορμή τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του J2US, στον οποίο διαγωνίζεται έχοντας στο πλευρό του την Μαριάντα Πιερίδη.

«Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί δεν έχω ξανανέβει στη σκηνή, δεν έχω ξαναπιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αλλά όταν μου έγινε η πρόταση είπα: γιατί όχι; Αφού δεν θα πεινάμε

και θα είμαστε καθαροί, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις επιδόσεις της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, στο μουσικό show του Alpha. «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Ελπίζω να έχει μέλλον στο παιχνίδι, γιατί της αξίζει», εκμυστηρεύτηκε.

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε και στην απουσία του από το «Survivor All Star», τονίζοντας ότι «έχει κλείσει το θέμα διότι για να πάω στο J2US έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα, αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει λιγότερο αγωνιστικό.

Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου 4 μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα».

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη

«Μακάρι όλοι στην ηλικία των Βανδή-Μπισμπίκη να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα