Ανδρομάχη: Οι on camera δηλώσεις μετά την κόντρα με τον Κώστα Μηλιωτάκη για την «Παράλληλη Αγάπη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star»  και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού έκανε η Ανδρομάχη.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη Χριστίνα Σάλτη, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον χαμό που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες λόγω του τραγουδιού «Παράλληλη αγάπη».

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι που σε ακούν εκτιμούν τη δουλειά σου και την αγκαλιάζουν. Λύθηκε το θέμα, όποιο κι αν ήταν. Η Χριστίνα κυκλοφόρησε το τραγούδι, της εύχομαι καλή επιτυχία, να σκίσει», είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

«Εγώ έλεγα

την αλήθεια μου. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σχολίασε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν επικοινώνησε με τον συνθέτη του κομματιού αλλά και με την Άντζυ Σαμίου, που το ερμήνευσε πρώτη το 1999, η Ανδρομάχη απάντησε:

«Μιλήσαμε ήρεμα με τον Κώστα Μηλιωτάκη, γιατί είμαστε ήρεμοι άνθρωποι. Ήταν πολύ αχρείαστο αυτό που είχε γίνει. Το λύσαμε και κέρδισε η μουσική, η αγάπη για αυτό που κάνουμε. Με την κυρία Σαμίου ανταλλάξαμε κάποια σχόλια, δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε και να ακούσω τι έχει να μου πει, να πάρω όλα αυτά που έχει να μου δώσει».

Τέλος, η Ανδρομάχη αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τη Χριστίνα Σάλτη μετά τον χαμό που προκλήθηκε λόγω του συγκεκριμένου τραγουδιού: «Είδα τη Χριστίνα αφού ανέβασα το βίντεο και άρχισε να γίνεται όλο αυτό. Είχε έρθει εκείνη τη βδομάδα στο μαγαζί και τα είπαμε λίγο εκεί πολύ γρήγορα».

Διαβάστε επίσης: 

Άρης Σοϊλέδης για «Survivor All Star»: «Περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα»

«Η Super Κική έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε “μπάτσους των 600 ευρώ”»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο»

Keywords
Τυχαία Θέματα