Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη

Λίγο πριν τις 9 το πρωί, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε ξανά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης της για την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, την οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε.

Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου, ξεκινά και ο κύκλος των καταθέσεων από γιατρούς και νοσηλευτές των Νοσοκομείων στα οποία είχε νοσηλευτεί η 9χρονη. Πρόκειται για επιστήμονες και το προσωπικό του Νοσοκομείου όπου στις 8 Απριλίου 2021 η 34χρονη πήγε την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι εμφάνιζε σπασμούς.

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της υπόθεσης,

με τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου να αποκαλύπτει στον αέρα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, η 34χρονη θεωρεί τον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα αναξιόπιστο και γι’ αυτό τον λόγο κινείται νομικά εναντίον του.

«Θεωρούμε τον πατέρα των τριών παιδιών αναξιόπιστο. Όταν έσφιξε πολύ ο κλοιός, φάνηκε ότι εξετάζει η δικαιοσύνη και τη δική του συμμετοχή. Το δικόγραφο έχει χαρακτήρα μήνυσης.

Επιφυλασσόμαστε και για την ψευδή καταμήνυση καθώς η μαρτυρική κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών ήταν ψευδής», ήταν τα λόγια του ποινικολόγου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στη συνέχεια της σημερινής δίκης.

Διαβάστε επίσης:

«Μακάρι όλοι στην ηλικία των Βανδή-Μπισμπίκη να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους»

Ελεονώρα Ζουγανέλη -Σπύρος Δημητρίου: «Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση»

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξεκινούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα