Ανατροπή στην υπόθεση της Super Κικής: Της ασκήθηκε δίωξη για ληστεία

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/02) η Super Κική έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω των οποίων αποκάλυψε ότι συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η instagrammer, όλα άρχισαν όταν η ίδια βρέθηκε στο σπίτι φίλης και συνεργάτιδάς της προκειμένου να τη βοηθήσει, καθώς ο πρώην σύντροφός της είχε μπει στο σπίτι της και

την απειλούσε.

Η ίδια ανέφερε, επίσης, ότι  ο εν λόγω άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί και στην ίδια, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Από την άλλη, ο αντίδικος υποστηρίζει πως η Super Κική και οι φίλες της έβαλαν έναν άγνωστο άνδρα να τον χτυπήσει, αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό.

Το πρωί της Τετάρτης (22/02), στο «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στην υπόθεση, με την δημοσιογράφο Θεοδόση Πάνου να αναφέρει ότι το κατηγορητήριο που βαραίνει την Super Κική περιλαμβάνει τη ληστεία, την πρόκληση σωματικής βλάβης αλλά και την ηθική αυτουργία.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι τρεις εμπλεκόμενες γυναίκες αλλά και ο 37χρονος πρώην σύντροφος της μίας εξ αυτών κρατούνται, ενώ η απολογία τους θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 23/2.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη

«Μακάρι όλοι στην ηλικία των Βανδή-Μπισμπίκη να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους»

Ελεονώρα Ζουγανέλη -Σπύρος Δημητρίου: «Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα