Πέτρος Κωστόπουλος σε μια σπάνια εμφάνιση: Το πρόβλημα υγείας, η τηλεοπτική απουσία και τα παιδιά του

Τον Πέτρο Κωστόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Βασιλή Μπασιούρη έξω από τα Kappa Studio.

Ο γνωστός παρουσιαστής – που απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα – αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση, ενώ μίλησε και για τα παιδιά του.

«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει την σπονδυλική μου στήλη», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος για το πρόβλημα

υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει τηλεοπτικά, ο γνωστός παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι απέχει συνειδητά ενώ αποκάλυψε ότι δεν βλέπει τηλεόραση: «Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι να μιλάω, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά, το βράδυ θα δω τον Ολυμπιακό ή σειρές στο Netflix.

Δεν σκέφτομαι την τηλεοπτική επιστροφή μου ούτε έχω στο μυαλό μου κάποια πρόταση για να πάω να την καταθέσω. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, δεν μου λείπει, έχω πολλή δουλειά με τα περιοδικά και τα sites που έχω αναλάβει. Δουλεύω σαν γάιδαρος».

Ακόμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρωτήθηκε για την ομοιότητα που έχει με τον γιο του, Μάξιμο, αλλά και τις συμβουλές που πιθανώς να δίνει στα παιδιά του ως πατέρας: «Ο γιος μου απεδείχθη ότι είναι δικός μου. Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός. Το παιδί είναι καλύτερο, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου.

Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με γράψουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Στον μικρό δίνω λίγες απλά δύο όρια και κλείσαμε. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Μπόμπα: Μετέτρεψε το γραφείο της σε γυμναστήριο – Φωτογραφίες

 Αλέξης Τσίπρας για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι δυνατόν να μη γνώριζε η οικογένεια της καταγγέλλουσας και να ήξερε ο ΣΥΡΙΖΑ;»

 Survivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έκανε αυτό που θα σας ανακοινώσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα