Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο πρώην μου έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου. Είναι φίλος και με τον σύντροφό μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξενήθηκε στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή της.

Τον τελευταίο έναν χρόνο η Κατερίνα Ζαρίφη συμπορεύεται με τον Πάνο και είναι full in love! Η ίδια αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη σχέση τους, ενώ παραδέχτηκε πως είναι ζηλιάρα.

«Είμαστε έναν χρόνο μαζί! Είναι σεφ

ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια. Είναι τυχερός. Πάμε παντού μαζί.

Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά δεν θα είχα και πρόβλημα να μας φωτογραφίσουν, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση. Δεν θα μου άρεσε, εάν ήμουν στην παραλία. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και ο Πάνος είναι φίλοι με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη, με τον οποίο υπήρξαν πολλά χρόνια ζευγάρι: «Με τον πρώην μου, τον Γιάννη, είμαστε κολλητοί. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη. Ο Πάνος δεν ζηλεύει καθόλου! Με τρελαίνει γιατί εγώ είμαι “αρρωστάκι”».

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον αγαπημένο της, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στα Γιάννενα, που ανέβηκα να παρουσιάσω το TedX. Ο Πάνος μένει εκεί. Ήταν κι αυτός ομιλητής και πολύ φυσιολογικά βρεθήκαμε να είμαστε μαζί. Είμαι μία γυναίκα που αγαπά αυτές τις σχέσεις, θέλω και τον χώρο μου και την παρέα μου. Είναι κουλ, ωραία».

Και κατέληξε: «Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, αυτό είναι το σημαντικό μεγαλώνοντας. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο δεν τις μπορώ».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Μονογυιού: «Μας λείπεις, αδελφέ μου» –H συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του Τζώρτζη Μονογυιού

Survivor All Star: Η ένωση έφερε εντάσεις – «Πάει η ηρεμία μας, μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ»

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λέντζας: «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα