Ηθοποιός πέθανε στα 22 του έπειτα από 12 επεμβάσεις για να μοιάσει στον Jimin των BTS

11:01 25/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ένας νεαρός ηθοποιός πέθανε, αφού υποβλήθηκε σε δώδεκα αισθητικές επεμβάσεις σε διάστημα ενός έτους, προκειμένου να μοιάσει στον τραγουδιστή των BTS, Jimin.

Ο Saint Von Colucci πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 22 ετών σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας λόγω επιπλοκών από την πιο πρόσφατη επέμβαση, όπως δήλωσε στην DailyMail.com ο εκπρόσωπός του, Eric Blake.

Ο Van Colucci – ο οποίος μετακόμισε από τον Καναδά στη Μέκκα της K-pop (κορεατικής

pop) το 2019, επιδιώκοντας μια καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας – υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο σαγόνι, που είχε βάλει τον περασμένο Νοέμβριο.

RIP Saint Von Colucci… BTS Star Jimin look-a-like and Actor dies at 22 after infection from Plastic Surgery. #SaintVonColucci #BTS #BTSJIMIN #Jimin pic.twitter.com/3Vw70G5Sua

John McQuilkin (@RealEstateHunk) April 24, 2023

Μετά την επέμβαση, η οποία προφανώς γνώριζε ότι ήταν επικίνδυνη, ο ηθοποιός έπαθε μόλυνση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

“Είναι πολύ τραγικό και πολύ ατυχές”, δήλωσε ο Eric Blake, ο οποίος συνεργαζόταν με τον νεαρό ηθοποιό από τον Μάρτιο του 2022.

Είπε ότι ο Van Colucci έδωσε 220.000 δολάρια για 12 αισθητικές επεμβάσεις τον τελευταίο χρόνο, μεταξύ των οποίων χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, εμφυτεύματα, λίφτινγκ προσώπου, πλαστική μύτης, λίφτινγκ ματιών, λίφτινγκ φρυδιών, μείωση χειλιών και κάποιες άλλες μικροεπεμβάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Ο ίδιος δήλωσε στην DailyMail.com ότι ο πελάτης του γνώριζε πόσο επικίνδυνη ήταν η επέμβαση εμφύτευσης σαγονιού, καθώς αναδιαμορφώνουν το φυσικό σας σαγόνι και τοποθετούν εμφυτεύματα, αλλά παρ’ όλα αυτά ήθελε να την κάνει.

“Ήταν πολύ ανασφαλής για την εμφάνισή του” είπε ο Blake. “Είχε μια πολύ τετράγωνη γνάθο και πηγούνι και δεν του άρεσε το σχήμα της, επειδή πίστευε ότι ήταν πολύ πλατύ και ήθελε ένα σχήμα V, το σχήμα που έχουν πολλοί Ασιάτες.”

Ο Blake δήλωσε στην DailyMail.com ότι ο Colucci ξεκίνησε τα γυρίσματα του κορεατικού δράματος “Pretty Lies” (Cogimar στα κορεατικά) τον Ιούνιο και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο. Έπαιξε έναν από τους κύριους χαρακτήρες έναν διεθνή φοιτητή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JIMIN (@j.m)

Αν και δεν ήταν σε θέση να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, είπε ότι η σειρά οκτώ επεισοδίων πρόκειται να προβληθεί σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο streaming τον Οκτώβριο.

‘Ήταν πολύ πολύ ενθουσιασμένος και δούλεψε πολύ σκληρά“, είπε ο Blake και ήλπιζε ότι η σειρά θα δημιουργούσε κάποιο θόρυβο για να ξεκινήσει τη μουσική του καριέρα. Είπε ότι ο Colucci ήρθε στη Νότια Κορέα το 2019 για να προσπαθήσει να μπει στη μουσική βιομηχανία. Μια εταιρεία τον έφερε και πλήρωσε για τη στέγαση, τη μεταφορά, τα έξοδα διαβίωσης. Είπε ότι είχε επταετές συμβόλαιο μαζί του.

Unhealthy Canadian yute “Saint Von Colucci” is dead after dropping $220,000 for a dozen cosmetic surgeries so he could look like BTS star Jimin pic.twitter.com/7EbHWz4ekH

— keep6ixsolid (@keep6ixsolid) April 25, 2023

Παρ’ όλο που τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Colucci περιλάμβαναν σκούρα ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, ενώ είχε ύψος 1,80 μ. και ζύγιζε 80 κιλά, ο Blake είπε ότι ο ηθοποιός ήταν “πολύ δυσαρεστημένος με την εμφάνισή του.”

‘Ήταν πολύ ανασφαλής για το πρόσωπό του”, είπε ο Blake. ‘Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να βρει δουλειά στη Νότια Κορέα και ένιωθε μεγάλη διάκριση λόγω της δυτικής του εμφάνισης.”

Keywords
Τυχαία Θέματα