Νίκος Απέργης για τον 10 μηνών γιο του: «Όταν μαθαίνεις ξαφνικά ότι υπάρχει ένα θεματάκι, κλονίζεσαι»

Ο Νίκος Απέργης κάθισε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ζωή του. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, όταν ήταν τεσσάρων μηνών και χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση.

«Τώρα είναι 10 μηνών ο Λιάκος μας. Εργένη με άφησες πριν 4 χρόνια, με βρίσκεις παντρεμένο μπαμπά. Ωραία είναι, καλά είναι. Όταν υπάρχει

αγάπη, όλα είναι ωραία», σχολίασε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σχετικά με το θέμα υγείας του γιου του, εξομολογήθηκε: «Τώρα είναι όλα καλά. Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες, τον τέταρτο μήνα αλλά τώρα είναι όλα καλά με το παιδάκι μας. Όταν μαθαίνεις από τη μία μέρα στην άλλη ότι υπάρχει ένα θεματάκι, ξαφνικά κλονίζεσαι.

Με τη σύζυγό μου το έχουμε σαν μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Βασικά ήταν σαν ένα κακό όνειρο, που ξυπνήσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας».

Όσον αφορά στη γνωριμία με τη σύζυγό του, αυτή έγινε στο μαγαζί όπου τραγουδούσε και εξελίχθηκε μέσα από τα social media: «Η σύζυγός μου είναι δασκάλα. Είχε έρθει στο μαγαζί, καθόταν από κάτω, την είδα και την ερωτεύτηκα. Έπαιξαν ρόλο και τα social media. Όταν είχα έρθει πριν από τέσσερα χρόνια ήταν πολύ φρέσκο».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο πρώην μου έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου. Είναι φίλος και με τον σύντροφό μου»

 «Οι γυναίκες έρχονται στο γραφείο και μου κλείνουν το μάτι, εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη»

 Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα