Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα. Πριν από λίγη ώρα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, αποχαιρετώντας τη σπουδαία ηθοποιό και φίλη του, που ξεκίνησε το ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως η Όλγα Δαλέντζα λίγο πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός πήγε να ζήσει στο Γηροκομείο

Πειραιά. Η αγαπημένη ηθοποιός αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την όρασή της. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/2 στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

«Η αγαπημένη μου φίλη και γλυκιά συνάδελφος που μαζί της έπαιξα τόσες φορές ερμηνεύοντας τον γιο της (φθάσαμε μέχρι Αυστραλία περιοδεύοντας), που λάμπρυνε το θέατρο μας με την παρουσία της, συνεργάτης του Μυράτ και της Λαμπέτη, και συνδημιουργός του θιάσου “Νέα Πορεία” τού αείμνηστου Γιώργου Χαραλαμπιδη, που άφησε το στίγμα της με απίστευτους ρόλους γιαγιάς στην τηλεόραση (ποιος δεν θυμάται την Δροσούλα)…

Η γλυκιά Όλγα Δαλεντζα ταξίδεψε σήμερα μακρυά μας ..Τα τελευταία χρόνια κι ευτυχώς λίγο πριν ξεσπάσει ο κορωνοιος την πεισαμε μιας κ ζούσε μονη της με μεγάλα προβλήματά οράσεως να φιλοξενηθει στο Γηροκομειο Πειραιά όπου πέρασε ήσυχα αυτά τα χρόνια. Την Τετάρτη στην μία θα την αποχαιρετήσουμε από το κοιμητήριο του Βυρωνα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Η Όλγα Δαλέντζα έχει καθιερωθεί στο κοινό μέσα από τους ρόλους της ως γιαγιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: Μετέτρεψε το σπίτι της σε σαλέ βγαλμένο από τις Άλπεις – Φωτογραφία

 Ιουλία Καλλιμάνη: «Με βάφτισαν έτσι γιατί μπερδεύτηκε ο πατέρας μου»

 Ατζούν Ιλίτζαλι: Συγκλονισμένος από τον σεισμό στην Τουρκία ο παραγωγός του Survivor – Το δημόσιο μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα