Μαίρη Συνατσάκη: Αχώριστη από την κόρη της! Μαζί σε επαγγελματικό ραντεβού

Εδώ και δύο μήνες η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή έχει αλλάξει εντελώς, αφού έχει γεννηθεί η κόρη τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, είδε την οικογένειά του να μεγαλώνει και την ευτυχία του να πολλαπλασιάζεται! Οι δυο τους απολαμβάνουν το νέο κεφάλαιο της σχέσης τους, που αναμφίβολα είναι πιο ξεχωριστό και σημαντικό.

Η Μαίρη Συνατσάκη, αν και τον πρώτο καιρό που είχε γεννηθεί η κόρη της είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή

της, πλέον έχει αρχίσει σιγά – σιγά να επιστρέφει στα επαγγελματικά ραντεβού για τις εταιρείες της. Από το πλευρό της, βέβαια, δεν απουσιάζει το μωρό της, μιας και μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Το πρωί της Πέμπτης 9/2, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την κόρη της με το κορίτσι και πήγαν σε ένα ραντεβού για την καλοκαιρινή συλλογή της σειράς παπουτσιών που σχεδιάζει. Την αποκάλυψη έκανε η Influencer, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια mirror selfie.

«Μάντεψε ποια θα δώσει το τελικό Ok για τα καλοκαιρινά», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ωστόσο, οι δυο γυναίκες δεν ήταν μόνες, αφού στην παρέα τους προστέθηκε και η αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, και συνεπώς θεία της μικρής. Μάλιστα, η Αλίκη Συνατσάκη ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να κοιμίσει τη νεογέννητη κόρη της αδερφή της, όμως αυτή η απόπειρα δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη, η αδερφή της πήρε έναν σύντομο ύπνο χωρίς να μας αποκαλύπτει αν συνέβη το ίδιο και με την κόρη της.

Διαβάστε ακόμα:

 Αντελίνα Βαρθακούρη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον θάνατο του σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη

 Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης, συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα