Πώς θέλει να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε ζώδιο; (Μέρος Ι)

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σήμερα σου έχουμ ετοιμάσει μια λίστα με όλα όσα θα ήθελε να κάνει ένα ζώδιο εκείνη την ημέρα!

#Κριός
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που δεν το έχει πολύ με την οργάνωση! Αυτό σημαίνει πως ενώ θέλει να κάνει πράγματα εκείνη την ημέρα, στο τέλος καταλήγει να μην κάνει τίποτα. Αν θέλεις να τον βγάλεις από τη δύσκολη θέση οργάνωσε εσύ κάτι

και να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει.

#Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια και θα κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό για εκείνη την ημέρα. Το ιδανικό ραντεβού για αυτόν περιλαμβάνει δείπνο υπό το φως των κεριών, χαλαρή μουσική και…αισθησιασμό στην ατμόσφαιρα.

#Δίδυμος
Οι Δίδυμοι συνήθως αγαπούν τη συγκεκριμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θέλουν να κάνουν κάτι για να τη γιορτάσουν. Συνήθως θα προτιμήσουν δείπνο, μια ρομαντική βόλτα, σινεμά. Να ξέρεις όμως ότι θα περιμένουν από εσένα να τους πάρεις ένα δώρο γιατί πάντα λατρεύουν τα δώρα και για αυτούς είναι σημαντικά σε μια σχέση.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ένα ρομαντικό ζώδιο και θέλει πρωτότυπες κινήσεις που θα του αποδείξουν ότι τον αγαπάς. Δεν θέλει υπερβολές αλλά περιμένει εκπλήξεις που θα τον ευχαριστήσουν. Ένα ερωτικό γράμμα ή ένα κουτάκι με χειροποίητα cookies σε σχήμα καρδιάς είναι ωραίες κινήσεις που θα τις λατρέψει.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις τι είδους ραντεβού περιμένουν και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό

Keywords
Τυχαία Θέματα