Ατζούν Ιλίτζαλι: Συγκλονισμένος από τον σεισμό στην Τουρκία ο παραγωγός του Survivor – Το δημόσιο μήνυμα

Τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων του σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας 7/2. Πλέον, οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 17.000 ενώ τα σωστικά συνεργεία καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αναζητώντας στα συντρίμμια επιζώντες.

Οι συγκλονιστικές εικόνες με τους ανθρώπους που σώθηκαν και τα γκρεμισμένα κτίρια κάνουν τον γύρο του πλανήτη τα τελευταία εικοσιτετράωρα, προκαλώντας σοκ και μεγάλη θλίψη. Ο σεισμός

στην Τουρκία και τη Συρία αποτελεί πρώτο θέμα στα ξένα μέσα ενημέρωσης, μιας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τόσες ψυχές χάθηκαν τόσο άδικα.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι παρακολουθεί καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα του και πριν από λίγη ώρα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Ο Τούρκος παραγωγός είναι συντετριμμένος από τις καταστροφές που προκάλεσε στη χώρα του ο φονικός σεισμός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

«Η Τουρκία έχει πληγεί από καταστροφικούς σεισμούς και έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού τέταρτου επιπέδου. Αυτή είναι η χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της χώρας μας.

Οι άνθρωποι μας που βρέθηκαν κάτω από τα ερείπια του σεισμού χρειάζονται τη βοήθειά και την υποστήριξή σας. Σε όλους τους φίλους μου σε όλο τον κόσμο, παρακαλώ να στηρίξετε τα σωστικά έργα και τους ανθρώπους μας κάνοντας δωρεές», ήταν τα λόγια του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο ίδιος έκανε, μάλιστα, έκκληση, να στηρίξουν τα σωστικά έργα και τους ανθρώπους, κάνοντας δωρέες.

Διαβάστε ακόμα:

 Αντελίνα Βαρθακούρη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον θάνατο του σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη

 Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης, συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα