Πάσχα στο σπίτι; Δες τα πασχαλινά looks γνωστών influencers!

To Πάσχα έφτασε και συγκεκριμένα στην Ελλάδα θα το γιορτάσουμε από τα σπίτια μας την ερχόμενη Κυριακή! Γνωστές influencers από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τις στιλιστικές τους επιλογές για το Πάσχα, ακόμα και μέσα από τα σπίτια τους.

@Julia Engel
Η Julia Engel λατρεύει τα ρομαντικά φλοράλ φορέματα

όλες τις εποχές του χρόνου. Αυτή τη φορά προτίμησε ένα off- the- shoulder φόρεμα με φουσκωτά μανίκια για να γιορτάσει το Πάσχα.

View this post on Instagram

First Easter with our girl she makes everything more fun!

A post shared by Julia Engel (@juliahengel) on Apr 12, 2020 at 11:22am PDT

@Mary Lawless Lee
Η Μary Lawless Lee γιορτάζει φέτος το πρώτο Πάσχα με το μωράκι της και ποζάρει στον φακό με ένα μάξι σατέν φόρεμα που είναι άκρως εντυπωσιακό και μάλιστα η απόχρωσή του (lime green) είναι από τις πιο δημοφιλείς της άνοιξης.

View this post on Instagram

Happy Easter guys!! Self-timer and a tripod but we got one for the memory book! Today I’m filled with thanks for my family and our health. My heart remains full of hope and faith bc He is risen. Love you guys

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Apr 12, 2020 at 10:30am PDT

@Leonie Hanne
Η Leonie Hanne επιλέγει κάτι πιο grande και συγκεκριμένα ένα πορτοκαλί φόρεμα με πούπουλα που το συνδυάζει με χρυσά κοσμήματα!

View this post on Instagram

Not quite Dita von Teese yet but here to party with myself… Sound on!!! TikTok: leoniehanne #quarantine #cultgaia #stayhome

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Apr 11, 2020 at 1:05pm PDT

@Camila Coelho
Η Camila Coelho αγαπάει τα έντονα χρώματα και συγκεκριμένα φοράει μια υπέροχη μπλούζα σε έντονο φούξια χρώμα με puffy sleeves που τη συνδυάζει με σορτς και πέδιλα.

View this post on Instagram

Happy EASTER! (decided to dress up a bit – how’s my look?) #easter ————- Feliz Páscoa, amores! Que tal o lookinho de hoje? (A sandália deusa é @santa_lolla ) Quantos ovos de #pascoa vocês já comeram? #stayhome

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on Apr 12, 2020 at 4:02pm PDT

@Chiara Ferragni
Η Chiara Ferragni τολμάει και αυτή με τη σειρά της ένα statement φόρεμα με τούλι που το ταιριάζει με καφέ δερμάτινη ζώνη και τα απαραίτητα κοσμήματα.

View this post on Instagram

Happy Easter to all of you

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Apr 12, 2020 at 2:13am PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα φλοράλ φορέματα που φοράει αυτή η influencer στο σπίτι της έχουν γίνει viral!

Izabel Goulart: To μοντέλο της Victoria’s Secret μας δείχνει τα πιο ωραία βραδινά looks (για όταν τελειώσει η καραντίνα)

H Φαίη μας επιλέγει μια από τις top αποχρώσεις της Άνοιξης: 5 τρόποι για να τη φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα