WOW! Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανοίγει τη ντουλάπα που κρύβει τα μυστικά της δουλειάς του και μας αφήνει άφωνες

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο αγαπημένος μας hairstylist. Είναι εκείνος που επιμελείται τα τελευταία χρόνια τα looks διασημοτήτων όπως της Maria Menounos, της Camila Cabello, της Joey King και άλλων πολλών.

O Δημήτρης, ευτυχώς για εμάς, αγαπάει πολύ τα social media και συχνά αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες από τα παρασκήνια αλλά και τα hairstyles που δημιουργεί στις celebrities φίλες του.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 4 Μάρ, 2020 στις 11:42 πμ PST

Τις τελευταίες εβδομάδες, μένει σπίτι, όπως όλοι μας και μας χαρίζει απίθανες ιδέες για χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας. Στο τελευταίο του post αποφάσισε να ανοίξει την ντουλάπα του.

Όχι εκείνη με τα προσωπικά του αντικείμενα αλλά μία συγκεκριμένη που κρύβει τα μυστικά της δουλειάς του. Και η αλήθεια είναι πως μας άφησε άφωνες μιας και μέσα υπάρχουν όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει τα απίθανα looks που βλέπουμε και ζηλεύουμε. Πόσο θα θέλαμε να την είχαμε κι εμείς φυσικά.



Extensions, περούκες, προϊόντα styling και περιποίησης, αξεσουάρ όπως εντυπωσιακά headbands και pins με πέρλες αλλά και συσκευές θερμότητας (πολλές) και φυσικά βαφές.

Ναι, είναι ένα όνειρο ειδικά για όσες από εσάς είστε hair lovers. Πρόκειται για την ντουλάπα-όνειρο. Κλείνοντας θέλουμε να πούμε το εξής: Σε ζηλεύουμε Δημήτρη.

Διαβάστε ακόμη:

To Πάσχα πλησιάζει κι εσείς θα το γιορτάσετε με το κατάλληλο μανικιούρ

H Sophie Turner απλώνει σκιές και highlighter στον σύζυγο της αποδεικνύοντας πως έχει ταλέντο

Keywords
Τυχαία Θέματα