Πόσο συχνά πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας και τι συμβαίνει τώρα που ο κομμωτής σας μένει κι εκείνος σπίτι; Οι ειδικοί απαντούν!

Τα μαλλιά σας έχουν χάσει το φόρμα τους. Έχουν μακρύνει και οι άκρες σας είναι ξηρές και ταλαιπωρημένες. Θα έπρεπε άλλωστε να έχετε επισκεφτεί εδώ και μέρες ή εβδομάδες τον κομμωτή για να ανανεώσει το κούρεμα και να καθαρίσει τα κατεστραμμένα σημεία. Κι εκείνος όμως, όπως κι εσείς, μένει σπίτι.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια το Instagram και το You Tube έχουν γεμίσει με videos όπου δείχνουν πώς

μπορείτε να κόψετε μόνες τα μαλλιά σας. Εμείς είμαστε κάθετε και λέμε απλά όχι στη συγκεκριμένη ιδέα.

Είναι παρακινδυνευμένο και δεν υπάρχει λόγος να βρεθείτε προ εκπλήξεως η οποία θα είναι πιθανότατα κακή. Επίσης, θα πρέπει να σκεφτείτε και τον κομμωτή  σας που θα πρέπει να διορθώσει τα αδιόρθωτα αμέσως μετά.

Και όπως λένε άλλωστε οι ειδικοί δεν είναι τελικά τόσο κακό να μην κουρέψετε τα μαλλιά σας για λίγους μήνες. Ειδικά αν δεν τα λούζετε, στεγνώνετε ή φορμάρετε με συσκευές θερμότητας καθημερινά. Αν δεν τα ταλαιπωρείτε δηλαδή τώρα που είστε σε καραντίνα.

Αντιθέτως, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα ξεκουράσετε και να απλώνετε μάσκες ενυδάτωσης, επανόρθωσης και αναδόμησης κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας. Ήταν άλλωστε το παράπονό σας πως δεν είχατε χρόνο να τα φροντίσετε σωστά, εντατικά και με τα κατάλληλα προϊόντα.

Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε και φυσικές, DIY μάσκες, με έμφαση στις άκρες των μαλλιών που είναι και το πιο ταλαιπωρημένο και εύθραυστο σημείο.

Παράλληλα μπορείτε να παίρνετε ιδέες για το επόμενο κούρεμα σας. Ίσως μετά τον εγκλεισμό αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που θα σας ανανεώσει. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας τώρα που έχει κι εκείνος χρόνο και ανταλλάξτε ιδέες.  Η γνώμη του είναι πολύτιμη άλλωστε.

Όπως καταλάβατε λοιπόν δεν πιάνετε στα χέρια σας το ψαλίδι και δεν πειράζετε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά σας. Θα αναλάβει τα πάντα ο κομμωτής σας και μάλιστα πολύ σύντομα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα hair color treds που λατρεύουν τα it girls -Ποιο θα υιοθετήσετε μόλις βγείτε από το σπίτι;

DIY: Φτιάξε τις αγαπημένες μάσκες ομορφιάς της Priyanka Chopra -Έχεις όλα τα υλικά στην κουζίνα σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα