Fashion Alert: Τα 7 φορέματα που έγιναν τάση λόγω της καραντίνας!

Θέλεις να μάθεις ποια φορέματα θα φορέσουμε πολύ όλο το υπόλοιπο της άνοιξης αλλά και το καλοκαίρι; Το μόνο σίγουρο είναι πως η καραντίνα που επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη οδήγησε πολλά brands και οίκους μόδας στη δημιουργία πιο ευκολοφόρετων και easy- to- wear ρούχων. Ας δούμε λοιπόν τις πιο hot τάσεις στα φορέματα!

#1. Tα μίνιμαλ φαρδιά φορέματα είναι μια από τις top τάσεις και συνήθως τα προτιμάμε σε ανοιχτούς τόνους. Το ιδανικό μήκος είναι μέχρι τη μέση της γάμπας και θα τα φορέσεις τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

#2.

Τα ανάλαφρα φορεματάκια με φουσκωτά μανίκια είναι το Νο2 πιο δημοφιλές κομμάτι της σεζόν.

#3. Τα tie- dye ρούχα έχουν αποκτήση ακόμα μεγαλύτερη φήμη τόσο επειδή τα 90s είναι must στη μόδα φέτος αλλά και επειδή τα tie-dye prints μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

#4. Το αγαπημένο μας slip dress βγαίνει σε πολλά υφάσματα εκτός από το κλασικό σατέν που τόσο έχουμε αγαπήσει.

#5. Τα babydoll dresses σε όλα τα μήκη είναι must και αξίζει να τα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου σε λευκούς και μπεζ τόνους.

#6. Οι bold και παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν και αυτή τη σεζόν και ειδικά τα ροζ, κίτρινα, θαλασσί χρώματα θα φορεθούν περισσότερο από ποτέ.

#7. Τα κρουαζέ φορέματα ταιριάζουν τόσο πολύ σε όλες τις γυναίκες και είναι τα πιο ευκολοφόρετα και ταυτόχρονα super στιλάτα φορέματα που μπορείς να προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Διάλεξε σχέδια με micro florals και παλ τόνους που θα σε κάνουν να νιώθεις ακόμα πιο όμορφη ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Τα φλοράλ φορέματα που φοράει αυτή η influencer στο σπίτι της έχουν γίνει viral!

Izabel Goulart: To μοντέλο της Victoria’s Secret μας δείχνει τα πιο ωραία βραδινά looks (για όταν τελειώσει η καραντίνα)

H Φαίη μας επιλέγει μια από τις top αποχρώσεις της Άνοιξης: 5 τρόποι για να τη φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα