H Hilary Duff έβαψε τα μαλλιά της μπλε αποδεικνύοντας πως όσο η καραντίνα συνεχίζεται έχουμε να δούμε ακόμη πολλά

Οι celebrities μένουν σπίτι και απ’ ότι φαίνεται προσπαθούν να είναι δημιουργικές και κάποιες φορές ιδιαίτερα τολμηρές. Και απ’ ότι φαίνεται το τελευταίο διάστημα τα έχουν βάλει με τα μαλλιά τους, δίνοντάς μας όπως είναι λογικό και επόμενο άπλετο υλικό για να γράφουμε.

Μην ξεχνάτε πως την περασμένη εβδομάδα o Bruce Willies ξύρισε τα μαλλιά της κόρης του Tallulah, οι Elle Fanning και Jennifer Love

Hewitt έβαψαν τα μαλλιά τους ροζ και η Miley Cyrus έκοψε τις αφέλειές της.

Και τώρα έρχεται η Hilary Duff με τη σειρά της να κάνει μια δραματική αλλαγή. Για την ακρίβεια έβαψε επίσης τα μαλλιά της όπως οι υπόλοιπες διασημότητες αλλά όχι ροζ. Επέλεξε μια μπλε, έντονη απόχρωση. Έτσι για να κάνει την διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 12 Απρ, 2020 στις 1:41 μμ PDT

Φρόντισε να αποκαλύψει το νέο της look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια και likes. Η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε μια χαρά και το νέο χρώμα της ταιριάζει πολύ.

Η Duff μάλιστα κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο look αφού το μπλε χρώμα στα μαλλιά της δεν είναι σε όλη τους την επιφάνεια ίδιο. Πρόκειται για μια μορφή highlightes που έχουν διαφορετικές αποχρώσεις ξεκινώντας από το τιρκουάζ και καταλήγοντας σκούρο μπλε.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για περούκα φυσικά ή για βαφή που φεύγει με τα λουσίματα. Θα το ανακαλύψουμε σύντομα και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα επόμενα posts που θα ανεβάσει. Μέχρι τότε υπομονή και προς Θεού… Μείνετε μακριά από ψαλίδια, βαφές και πινέλα αν δεν θέλετε να καταστρέψετε τα μαλλιά σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Sophie Turner απλώνει σκιές και highlighter στον σύζυγο της αποδεικνύοντας πως έχει ταλέντο

DIY: Φτιάξε τις αγαπημένες μάσκες ομορφιάς της Priyanka Chopra -Έχεις όλα τα υλικά στην κουζίνα σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα