Πάνος Μουζουράκης: Το τρολάρισμα στην Καινούργιου – «Θα φροντίσω το δεύτερο να είναι αγόρι, να το παντρευτείς»

Ο Πάνος Μουζουράκης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τη γέννηση της κόρης του με τη Μαριλού Κόζαρη! Οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι και περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν στο σπίτι τους με το παιδί τους.

Γνωστός για το χιούμορ του ο Πάνος Μουζουράκης δε δίστασε να τρολάρει τους συνεργάτες της Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τους ευχαρίστησε δημόσια για τις ευχές.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου ευχηθείς… Λοιπόν, ακούω ευχές… Αυτό για τον ωροσκόπο στις δηλώσεις μου το παίξανε; Η κυρία

αστρολόγος που έχετε εκεί μπορεί να μας λύσει μια απορία; Η απορία μου είναι αν ένα παιδί που βγαίνει με πρόκληση έχει λάθος ωροσκόπο….

Δε με έχει προειδοποιήσει κανείς για τις δυσκολίες. Μια ζωή κάνετε τις μεσημεριανές σας εκπομπές και μιλάτε για θαύματα. Τι; Δεν είναι μεσημεριανή η εκπομπή; Δε ξυπνούσα μέχρι τώρα πρωί γι’ αυτό… Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα δε τα έχει πάει καλά, οπότε θα δοκιμάσω μια δική μου μέθοδο με το παιδί και θα δούμε», είπε αστειευόμενος ο Πάνος Μουζουράκης.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να βρει έναν άνδρα σαν εκείνον, ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας: Μπήκε εκνευρισμένος στο πλατό του «Πρωινού» -«Θα σου δώσω πέντε λεπτά συνέντευξη και θα φύγω»

 Δήμητρα Βαμβακούση: Το όλο νόημα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξης Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα