Britney Spears: Σε σχέση με τον πρώην οικονόμο της εν μέσω του διαζυγίου από τον Sam Asghari

13:08 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears φαίνεται πως έχει προχωρήσει μετά τον Sam Asghari στην επόμενη σχέση, καθώς φήμες τη θέλουν να βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν, Paul Richard Soliz, όπως επιβεβαιώνει το Page Six.

Μια πηγή ανέφερε ότι η σταρ έχει σχέση με τον πρώην κατάδικο, εν μέσω του διαζυγίου της με τον Sam Asghari.

Ωστόσο, δεύτερη πηγή υποστήριξε

ότι η Spears δεν απάτησε ποτέ τον εν διαστάσει σύζυγό της και υποστηρίζει ότι οι όποιες φήμες ότι η τραγουδίστρια βλέπει τον πρώην υπάλληλό της είναι “ψευδείς.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Μια τρίτη πηγή πρόσθεσε στο Page Six ότι το ζευγάρι “δεν βγαίνει”, σημειώνοντας ότι σταμάτησαν να κάνουν παρέα αφότου “επέστρεψε από το Μεξικό.” Στο μεταξύ, η πρώτη πηγή επέμεινε ότι οι δυο τους είναι ακόμη μαζί.

Μια πηγή δήλωσε, επίσης, στην Daily Mail την Πέμπτη ότι η Spears δεν άρχισε να βλέπει τον Soliz παρά μόνο μετά τον χωρισμό της από τον Asghari.

Britney Spears: Αυτός είναι ο πρώην υπάλληλός της με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά τον χωρισμό της – Το ποινικό παρελθόν του προκαλεί ανησυχία

Britney Spears and Paul Richard Soliz have called it quits after a brief fling, a source exclusively tells Us Weekly. https://t.co/SCLbDVpnaZ

— Us Weekly (@usweekly) September 15, 2023

Ο εσωτερικός συνεργάτης του Page Six ισχυρίστηκε ότι η σταρ και ο πρώην υπάλληλός της είχαν μόνο μια “σύντομη περιπέτεια”, αλλά έχουν ήδη διακόψει τη σχέση τους και “δεν επικοινωνούν πλέον.”

Ωστόσο, μία από τις πηγές εικάζει ότι ο μόνος λόγος που η Spears και ο Soliz δεν έχουν εντοπιστεί μαζί πρόσφατα είναι ότι εκείνη πήγε στο Μεξικό και εκείνος μπορεί να μην μπορεί να ταξιδέψει εκτός της χώρας λόγω των νομικών του θεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα