Clutch bag: Το cute δυναμικό τσαντάκι που αξίζει να προσθέσετε στην συλλογή σας!

Σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσουμε για το clutch bag. Πριν όμως θα σας πούμε ότι η μόδα συχνά έρχεται σε αντίθεση με “τον εαυτό” της, καθώς κινείται από το ένα ακραίο trend στο άλλο.

Υπεύθυνοι γι΄αυτό είναι φυσικά οι σχεδιαστές που κάθε φορά θέλουν να φέρουν κάτι καινούργιο και φρέσκο αλλά και να ανακυκλώσουν -αναβιώσουν κάτι από τα παλιά.

Αυτό είναι εμφανές και στην επιλογή αξεσουάρ για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και συγκεκριμένα στις τσάντες και ειδικότερα στο clutch

bag που αναφέραμε στην αρχή.

View this post on Instagram

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

View this post on Instagram

A post shared by THEMOIRè (@themoire)

Οι tote bags μπορεί να ήταν must για την Άνοιξη/Καλοκαίρι όμως τώρα έρχεται στο προσκήνιο το clutch bag.

Μπορεί να μιλάμε για ένα είδος τσάντας όχι τόσο πρακτικό, λόγω του μεγέθους του, όμως είναι από τις πιο chic, sleek stylish επιλογές και ταιριάζει με τα πάντα!

View this post on Instagram

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Το ανανεωμένο κομψό clutch bag για πρωί και βράδυ είναι διαχρονικό και σίγουρα ό,τι πιο viral και must μπορείτε να προσθέσετε αυτή τη στιγμή στη συλλογή σας.

View this post on Instagram

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)


Δεν μιλάμε όμως μόνο για μικρά cute clutches που χωράνε μόνο το κραγιόν μας μέσα, οι αγαπημένοι μας designers όπως Miu Miu, Givenchy και Jil Sander μας συστήνουν τα jumbo clutches και είναι ότι πιο aesthetic και στυλάτο έχουμε δει -η επιλογή δική σας!

Εμείς σας προτείνουμε να ενδώσετε σε βασικές αποχρώσεις που θα ταιριάξετε με τα πάντα για όλες τις ώρες ή να πείτε ναι σε χρώματα που θα δώσουν την πινελιά που θέλετε στα πιο dark fall /winter look σας!

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Cropped jacket: Το ιδανικό πανωφόρι για το Φθινόπωρο

Καμπαρντίνα: Το ωραιότερο και πιο κομψό πανωφόρι της εποχής!

Polo jumper: Το viral πουλόβερ που όλες θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Keywords
Τυχαία Θέματα