Δήμητρα Βαμβακούση: Το όλο νόημα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αυτή την περίοδο προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Παρά το ευχάριστο γεγονός, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση κρατούν χαμηλό προφίλ, μιας και η σκέψη τους είναι στους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών στον θεσσαλικό κάμπο. Παράλληλα, το ζευγάρι αντιμετωπίζει και ένα προσωπικό Γολγοθά, καθώς η μητέρα του Ντάνου περνάει ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος

είχε δημοσιοποιήσει το δυσάρεστο γεγονός μέσα στο καλοκαίρι, όταν ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους του να δώσουν αίμα για τη μητέρα του που νοσηλεύεται. Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτό το θέμα, όμως βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Το ίδιο ισχύει και για τη Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μπορεί η εν λόγω ανάρτηση να προκάλεσε ανησυχία στους followers της, όμως η ασθενής δεν ήταν εκείνη αλλά η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Φραγκάκη στον αέρα του «Fay’s time», κάμερες εκπομπών είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να αποσπάσουν κάποια δήλωση από το ζευγάρι, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό και ενόχληση. Η γυμνάστρια έκανε μια ανάρτηση, σημειώνοντας όλο νόημα: «Σιωπή παρακαλώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;»

 Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Να βρεις έναν άνθρωπο και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια»

 Ελένη Μενεγάκη: Το τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Keywords
Τυχαία Θέματα