Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Να βρεις έναν άνθρωπο και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια»

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τη γέννηση του πρώτου παιδιού της κολλητής της, Μαριλούς Κόζαρη και του Πάνου Μουζουράκη.

Ο γυναικολόγος της φαρμακοποιού είναι παιδικός φίλος τους και τη βοήθησε πολύ κατά τη διαδικασία του τοκετού, ώστε να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, που ζυγίζει 4 κιλά. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πολύ χαρούμενη με τη χαρά των φίλων της και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εξέφρασε

την επιθυμία της να γίνει και η ίδια μητέρα κάποια στιγμή.

Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Super Κατερίνα»

«Την επόμενη εβδομάδα γεννάει κι άλλη μία φίλη μας, η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού. Θα πω κάτι που θα σε συγκινήσω, αλλά αν ζούσε ο μπαμπάς σου θα ήταν πολύ υπερήφανος για εσένα. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά του και ήθελα να το πω.

Η συγκίνησή μου είναι τεράστια από χθες γιατί είμαστε όλοι μαζί από παιδιά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον γυναικολόγο και παιδικό φίλο της, Παναγιώτη Τζώνη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε ξεσπώντας σε κλάματα, ότι το σημαντικότερο σε αυτή τη ζωή είναι να βρεις έναν άνθρωπο και να δημιουργήσετε μαζί μια οικογένεια.

«Χθες, όταν γύρισα σπίτι τα έλεγα αυτά. Αυτή είναι η ουσία της ζωής, έβλεπα τη φίλη μου να είναι τόσο χαρούμενη και τόσο ήρεμη. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό, να είμαστε καλά. Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις…

Να βρεις έναν καλό άνθρωπο και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια για όσους το θέλουν γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν το θέλουν», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάντα Πιερίδη – Τριαντάφυλος: Μένουν εκτός OPEN; «Έκλεισε» η Ναταλί Κάκκαβα

Πάνος Μουζουράκης: Η φωτογραφία από τον τοκετό και το δημόσιο ευχαριστώ

 Νίκος Μουρατίδης για Σάκη Ρουβά: «Από τότε σταμάτησε να μου μιλάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα