Όσα αποκάλυψαν στο “Πρω1νό” για τη σύλληψη του Μαυρίδη-Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε στο Μεξικό για να πραγματοποίησει γυρίσματα για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Open, Into the Skin. Το ταξίδι του κατέληξε σε μια περιπέτεια, καθώς ο παρουσιαστής περνάει τις τελευταίες ώρες στο κρατητήριο αεροδρομίου.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το protothema.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών του παρουσιαστή και των συνεργατών του, οι μεξικανικές αρχές φαίνεται  πως δεν έλαβαν όλες τις πληροφορίες που ήθελαν.

Μάλιστα, ενδέχεται να ειπώθηκε κάτι από τους Έλληνες, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη τους και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο του αεροδρομίου.

Αν και αποφασίστηκε η απέλαση τους από την χώρα, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του μπήκαν στο αεροπλάνο για να αναχωρήσουν, προκλήθηκε νέο επεισόδιο. Αποτέλεσμα ήταν να αποβιβαστούν και να επιστρέψουν στο κρατητήριο.

Το πρωί της Τρίτης (15/9) ο Φρίξος Δρακοντίδης, δημοσιογράφος από το Πρώτο Θέμα, μίλησε στο “Πρω1νό” και αποκάλυψε πότε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι αστυνομικοί τόνισαν στον τηλεπαρουσιαστή και στα μέλη του συνεργείου του, ότι εάν δεν φύγουν οικειοθελώς τις επόμενες ώρες, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικού. Ο Γιώργος Μαυρίδης και οι υπόλοιποι, αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Ελλάδα, σήμερα στις 20:00 το βράδυ, ώρα Μεξικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Μοθωναίος: Αυτός είναι ο ρόλος που θα ενσάρκωνε στις “Άγριες Μέλισσες” 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” 

Η Όλγα Φαρμάκη μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της-Όσα είπε στο “Πρω1νό” 

Keywords
Τυχαία Θέματα