To απλό αλλά θηλυκό χτένισμα της Meghan Markle που μπορείτε να αντιγράψετε τώρα!

Η Meghan Markle μακριά από το Παλάτι και τα πρωτόκολλα βρήκε και πάλι τον παλιό, καλό της εαυτό. Μπορεί να βάφει τα νύχια της ό,τι χρώμα θέλει, να απλώνει highlighter στα ζυγωματικά της άφοβα αλλά και ενυδατική κρέμα σώματος με shimmer χωρίς να το σχολιάσει την επόμενη ημέρα όλος ο βρετανικός Τύπος.

Κυκλοφορεί στους δρόμους της Santa Barbara, όπου ζει με τον αγαπημένο της και το γιο τους, ελεύθερα. Με συνοδεία, αλλά ντυμένη casual και με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα όπως ακριβώς τα προτιμά. 

Μπορεί να μην επιστρέψει στην υποκριτική, τουλάχιστον σύντομα, αλλά έχει αναπτύξει με

τον Harry μια έντονη φιλανθρωπική δράση ενώ παράλληλα λαμβάνει μέρος εθελοντικά στην πλατφόρμα Smart Works όπου βοηθά νέες γυναίκες να λύσουν εργασιακά προβλήματα αλλά και να βελτιώσουν το style τους ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στις συνεντεύξεις αλλά και στο χώρο της δουλειάς τους.

Στο τελευταίο video μάλιστα όπου συνομιλεί με μερικές από τις γυναίκες που συμμετέχουν στο Smart Works, η Markle ήταν στ’ αλήθεια εντυπωσιακή. Εκείνο όμως που εμείς ξεχωρίσαμε ήταν το απίθανο, απλό, κομψό και super θηλυκό χτένισμα της.

Η Meghan είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά που είχε φέρει μπροστά και στο πλάι. Η χωρίστρα στη μέση έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον το χτένισμα και όπως καταλαβαίνετε μπορείτε να το αντιγράψετε αμέσως τώρα ακόμη κι αν είστε στο γραφείο.

Τα μαλλιά της βέβαια είναι πλέον πολύ μακριά και δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για extensions. Όπως και να ‘χει όμως ακόμη κι αν δεν έχετε το δικό τησ μήκος, το συγκεκριμένο hairstyle είναι απλά τέλειο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τις νέες τάσεις στα φρύδια κι επιλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει!

Θέλετε υπέροχες, τεράστιες βλεφαρίδες; Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα