Τα 5 It Trends που φοράνε οι γυναίκες στο Παρίσι αυτή τη στιγμή!

Oι Γαλλίδες είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο και πάντα μας εντυπωσιάζουν με την απλότητά τους αλλά και το υπέροχο στιλ που έχουν.

Φαίνεται πάντα ότι είναι super στιλάτες χωρίς να προσπαθούν πολύ, σαν ένα έμφυτο ταλέντο που βγαίνει από μέσα τους και περνάει από γενιά σε γενιά. Ποια είναι τα it trends που υιοθετούν αυτή τη στιγμή οι Γαλλίδες; Θα τα δεις όλα παρακάτω…

#1. 3 pieces suits
Τα κοστούμια που αποτελούνται από τρία βασικά κομμάτια είναι αγαπημένη επιλογή των γυναικών στο Παρίσι.

Μπορεί να φορέσουν είτε γιλέκο, σακάκι και παντελόνι ή σακάκι, καμπαρντίνα και παντελόνι ή ακόμα και σακάκι, καμπαρντίνα και ένα τζιν για τις πιο casual εμφανίσεις τους.

View this post on Instagram

Vibes @pepamack Click Link in Bio! . . . . #like4like #tag4likes #picoftheday #ootd #outfitoftheday #toptags #lookoftheday #fashion #fashiongram #streetstyle #streetfashion #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #fashionblogger #wiw #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #clothing

A post shared by Paris Street Styles (@paris_streetstyles) on Jun 27, 2020 at 8:06pm PDT

#2. Peter Pan Collars
Τα peter pan collars έχουν γίνει απόλυτη τάση και στο Παρίσι, όπως έχει συμβεί και στον υπόλοιπο κόσμο και οι στιλάτες Γαλλίδες τα προτιμούν στα καθημερινά τους looks στο γραφείο αλλά και εκτός γραφείου.

View this post on Instagram

@___m__e__l

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Sep 9, 2020 at 6:53am PDT

#3. Platform boots
Όλα τα παπούτσια που έχουν έξτρα πλατφόρμα είναι it trend στη Γαλλία με τις γυναίκες να προτιμούν τα combat boots σε πιο casual looks και τα 70s platform boots για πιο επίσημες εμφανίσεις, είτε στο γραφείο ή σε μια βραδινή βόλτα.

View this post on Instagram

@khkris

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Sep 5, 2020 at 6:12am PDT

#4. Vintage blazers
Τα καρό blazers που θυμίζουν τα σακάκια που φόραγε ο παππούς μας είναι τάση που στη Γαλλία αγαπούν πολύ. Φέτος το φθινόπωρο θα τα φορέσουμε όσο ποτέ και θα τα επιλέξουμε σε γήινους τόνους.

View this post on Instagram

Vibes @andicsinger Click Link in Bio! . . . . #like4like #tag4likes #picoftheday #ootd #outfitoftheday #toptags #lookoftheday #fashion #fashiongram #streetstyle #streetfashion #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #fashionblogger #wiw #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost #clothing #inspo

A post shared by Paris Street Styles (@paris_streetstyles) on Jan 24, 2020 at 4:17pm PST

#5. Παντελόνι γραφείου
Το παντελόνι γραφείου είναι μια ακόμα viral τάση που οι Παριζιάνες φοράνε ακόμα και στις βόλτες τους εκτός δουλειάς. Είναι άνετο, δίνει στιλ και θα σου χαρίσει στιλ χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

View this post on Instagram

@veronicaferraro

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Sep 11, 2020 at 9:42am PDT

Διαβάστε ακόμα: Αυτή η influencer λατρεύει το Φθινόπωρο και μας πείθει να ακολουθήσουμε 5 νέες τάσεις!

Κι όμως, αυτές οι μπότες από τα 70s είναι το next big thing στη μόδα

H Chiara Ferragni δημιουργεί μια νέα τάση με τον τρόπο που κρατάει τις τσάντες της

Keywords
Τυχαία Θέματα