Συνεχίζεται η κόντρα του Χάρη Ρώμα και της Σοφίας Μουτίδου για το «Καφέ της Χαράς»! (video)

Στα χαρακώματα Χάρης Ρώμας και Σοφία Μουτίδου για το «Καφέ της Χαράς»! Μια κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση με επίκεντρο το σίριαλ του ΑΝΤ1, που έκανε έπειτα από πολλά χρόνια comeback στη μικρή οθόνη και όλα αυτά με αφορμή τη μη συμμετοχή της ηθοποιού στον νέο κύκλο της σειράς.

Το χρονικό της κόντρας ξεκίνησε όταν ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως η συνεργασία ανάμεσα σε εκείνον και τη Μουτίδου δεν θα γίνει, επειδή δεν

τα έβρισκαν στα ωράρια.

Η ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση και ανέβασε ένα βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο “Καφέ της Χαράς” είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Εκείνος μου απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου».

Χθες, και λίγες ημέρες μετά το βίντεο της Μουτίδου, ο Ρώμας έδωσε τη δική του απάντηση, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό». Βέβαια, το γεγονός ότι ο Ρώμας βγήκε στη Σκορδά (και όχι σε κάποια άλλη παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής) δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι το οποίο προβάλλει το «Καφέ της Χαράς»!

Στον αέρα της εκπομπής ο δημοφιλής δημιουργός «άδειασε» τη Μουτίδου, λέγοντας τα εξής: «Ο διάλογος αυτός μόνο φανταστικός δεν είναι. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Χάρης Ρώμας ή η Αννα Χατζησοφιά ή το “Καφέ της Χαράς” ή ο ΑΝΤ1 να γράψει μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Η καλή πρόθεση υπήρχε. Απορώ με τη Σοφία, πώς σε τέτοιες εποχές που η πλειονότητα του κόσμου ταλανίζεται από οικονομικά, θέλει να βγάλει στον αέρα μια οικονομική διένεξη, η οποία, αν γίνει πιο συγκεκριμένη, μπορεί να είναι και προκλητική αναφορικά με τα ποσά τα οποία μπορεί να ζήτησε η Σοφία. Μου είπε ότι μπορεί να παίζει μόνο Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τη μία το μεσημέρι. Το οικονομικό είναι μία άλλη ιστορία, η οποία έπεται. Το αν θα παίξει η Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς” δεν είναι σημαντικό, δεν είναι πανελλήνιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην εποχή μας κάνει κάποιος θέμα ότι δεν μου έδωσαν τα λεφτά που ήθελα να πάρω. Γιατί αυτό το θέμα είναι υπέρ σου; Πού αποσκοπεί αυτό; Να πει ότι είναι ακριβή ηθοποιός και ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε τα λεφτά;» είπε ο Ρώμας. Το σίγουρο πάντως είναι πως η Μουτίδου, που και στο παρελθόν έχει δείξει πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, θα δώσει συνέχεια στη διαμάχη, που αν συνεχιστεί σίγουρα θα αγγίξει τα όρια του ξεκατινιάσματος…

Keywords
Τυχαία Θέματα