Bella Hadid, Ariana Grande και Hailey Bieber φορούν την ίδια μάσκα και ο λόγος είναι σοβαρός!

Η μάσκα προστασίας είναι πλέον το μόνιμο “αξεσουάρ” μας. Θα μας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες και επιβάλλεται να τη φοράμε για το δικό μας καλό αλλά και εκείνων που είναι γύρω και δίπλα μας.

Κάποιες από εσάς τη χρησιμοποιείτε μερικές φορές την ημέρα, όταν για παράδειγμα βρίσκεστε σε χώρους με αρκετό κόσμο όπως καταστήματα και Μέσα Μαζική Μεταφοράς. Υπάρχει όμως και η κατηγορία που πρέπει να τη φορά αρκετές ώρες στο χώρο της εργασίας.

Εμείς κατά καιρούς σας αποκαλύπτουμε μικρά μυστικά και συμβουλές ώστε να είστε απόλυτα προστατευμένες και πιο χαλαρές καθώς επίσης και τις celebrities

που επιλέγουν χαριτωμένες και τέλειες μάσκες.

Τελευταία όμως προσέξαμε πως διασημότητες όπως οι Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Bella Hadid, Cara Delevingne και Ariana Grande φοράνε την ίδια μάσκα προστασίας.

Πρόκειται για το brand Evolvetogether οι οποίες είναι ιατρικές και τύπου IIR που σημαίνει πως προστατεύουν 98% από τα βακτήρια και 95% από τα σωματίδια. Παράλληλα επιτρέπουν σε αυτόν που τη φορά να αναπνέει καλύτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evolvetogether (@we_evolvetogether) στις 31 Αύγ, 2020 στις 2:16 μμ PDT

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Instagram οι celebrities, είναι πιο stylish από τις κλασικές, χειρουργικές μάσκες και κυκλοφορούν σε μαύρο, λευκό και πράσινο χρώμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evolvetogether (@we_evolvetogether) στις 3 Σεπ, 2020 στις 6:58 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evolvetogether (@we_evolvetogether) στις 23 Αύγ, 2020 στις 12:01 μμ PDT

Εμείς θα θέλαμε αρχικά να σας υπενθυμίσουμε πως πρέπει πάντα να φοράτε τη μάσκα σας όπου και όταν είναι απαραίτητο ακολουθώντας το παράδειγμα των αγαπημένων σας it girls.

Είτε τη συγκεκριμένη, είτε μια απλή χειρουργική την οποία πετάτε μετά τη χρήση. Εναλλακτικά, εμείς σας έχουμε δώσει απίθανες ιδέες για υφασμάτινες μάσκες που μπορείτε να συνδυάσετε με το outfit ή ακόμη και με τα αξεσουάρ μαλλιών.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Θέλετε υπέροχες, τεράστιες βλεφαρίδες; Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε!

Τονωτική λοσιόν: Το Καλοκαίρι την αφήσατε στην άκρη και η Θεανώ Μπέλλα εξηγεί γιατί πρέπει να την βάλετε ξανά στην καθημερινή σας ρουτίνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα