Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε αποτρίχωση με κλωστή στα φρύδια!

Τα φρύδια αποτελούν ένα μεγάλο beauty κεφάλαιο. Είναι η κορνίζα του προσώπου. Αν το σχήμα και η καμπύλη είναι τέλεια τότε όλα δείχνουν καλύτερα και κυρίως συμμετρικά.

Στις αρχές των 90’s όλες οι γυναίκες που ακολουθούσαν πιστά τις τάσεις είχαν πολύ πολύ λεπτά φρύδια. Δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, πρέπει να το παραδεχτούμε αλλά όλες θυσιάστηκαν στον βωμό των trends.

Και ξαφνικά στα μέσα της νέα χιλιετίας όλα άλλαξαν. Η τάση

ήθελε τα φρύδια πλούσια και εφηβικά. Κι εκεί ξεκίνησε ένα μαραθώνιος αφού έπρεπε να αφήσουν τα φρύδια τους να μακρύνουν. Μια διαδικασία δύσκολη με περίεργες φάσεις που δεν μπορούσαν εύκολα να διαχειριστούν.

Και στη ζωή πια όλων μπήκαν οι brow experts που έγιναν εξίσου σημαντικοί και απαραίτητοι με τους hairstlists. Τα beauty brands δημιούργησαν τα κατάλληλα προϊόντα, εκείνα που μας βοηθούν όλες να αποκτήσουν τα φρύδια μας το τέλειο ύφος.

Όσον αφορά στη μέθοδο αποτρίχωσης εκτός από το κλασικό τσιμπιδάκι, υπάρχει το κερί αλλά και την κλωστή. Και στο συγκεκριμένο post θα σταθούμε στην τελευταία. Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή. Τη γνωρίζετε, έχετε δει πως γίνεται αλλά πιθανότατα δεν την έχετε δοκιμάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Brows Threading Salon (@beauty.brows1) στις 13 Ιούλ, 2020 στις 9:00 μμ PDT

Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες.

Η διαδικασία γίνεται με δύο κλωστές τις οποίες τεντώνει η brow expert και τις στρίβει. Την ώρα του “στριψίματος” τις ακουμπάει στο σημείο που θέλει να αποτριχώσει και ακόμη και οι μικρότερες τρίχες αλλά και το και χνούδι απομακρύνονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SeoulofSkin (@seoulofskin) στις 13 Ιούλ, 2020 στις 3:30 μμ PDT

Ο πόνος δεν είναι αφόρητος. Πονάει λιγότερο απ’ ότι το κερί και περισσότερο από το κλασικό τσιμπιδάκι. Φυσικά είναι υποκειμενικό αφού έχει να κάνει με την αντοχή κάθε γυναίκας.

Μπορείτε να βγάλετε τα φρύδια σας με κλωστή ακόμη κι αν δεν έχουν μακρύνει πολύ ενώ δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με ερεθισμό ή κοκκινίλα. Υπάρχει μια μικρή ενόχληση τα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά στη συνέχεια είναι και πάλι όλα όπως πριν.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σας κάνουν αποτρίχωση με κλωστή τόσο πάνω από τα χείλη όσο και στα πλάγια του προσώπου σας. Εμείς σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Το μυστικό της Hailey Bieber για την ακμή έρχεται από τη φύση!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να σταματήσετε, επιτέλους, να τρώτε τα νύχια σας!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να σταματήσετε, επιτέλους, να τρώτε τα νύχια σας!

Teasylights: Η νέα τεχνική που χαρίζει στα μαλλιά φυσικά highlights!

Keywords
Τυχαία Θέματα