Naya Rivera: Θυσιάστηκε για να σώσει τον 4χρονο γιο της

Η Naya Rivera χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον 4χρονο γιο της λίγο πριν πεθάνει, ανέφερε ο σερίφης της Ventura County.

“Συγκέντρωσε αρκετή δύναμη για να βάλει το γιο της πίσω στην βάρκα, αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η Naya Rivera ανασύρθηκε νεκρή την Δευτέρα από τη λίμνη Piru που είχε πάει για μπάνιο με το γιο της την περασμένη Τετάρτη, νοικιάζοντας πλωτή βάρκα.

Το πτώμα της βρέθηκε νωρίς χθες κοντά στην επιφάνεια της λίμνης σε μια περιοχή, όπου είχαν χαθεί

τα ίχνη της βάρκας και όπου το βάθος της λίμνης είναι 11 με 18 μέτρα και υπάρχει πυκνή υποθαλάσσια βλάστηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ll love you forever, I’ll like you for always, as long as I’m living, my baby you’ll be. Happy birthday Josey! Love Mommy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις 17 Σεπ, 2019 στις 10:14 πμ PDT

Οι αρχές είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να παραπέμπει σε δολιοφθορά ή αυτοκτονία.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το πτώμα που βρήκαμε ανήκει στην Νάγια Ριβέρα. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για δολιοφθορά ή αυτοκτονία.. Πιστεύουμε ότι ήταν απόγευμα όταν βούτηξε για να κολυμπήσει και τότε το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από το ρεύμα… συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια. Ο γιος της περιέγραψε ότι η Νάγια τον βοήθησε να μπει στο σκάφος, τον έσπρωξε από πίσω για να μπει μέσα.

Γύρισε πίσω να κοιτάξει και την είδε να εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού. Ο γιος της Νάγια βρέθηκε αργότερα να κοιμάται στη βάρκα. Υπάρχουν πολλά ρεύματα στη λίμνη που εμφανίζονται το απόγευμα» είπε μεταξύ άλλων ο σερίφης της κομητείας Ventura, ενώ ανέφερε ότι το σώμα της 33χρονης ηθοποιού του Glee παρέμεινε εγκλωβισμένο στον πάτο της λίμνης, πριν ανέλθει στην επιφάνεια και ότι η Ριβέρα δεν φορούσε σωσίβιο.

Διαβάστε ακόμα:

Nicola Peltz: Η αμύθητη περιουσία της 25χρονης που παντρεύεται ο γιος του Beckham

Νεκρός στα 49 του χρόνια γνωστός παρουσιαστής από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

Naya Rivera: Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην ηθοποιό – Το βίντεο με τον γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα