H Mandy Moore έχει πια το πιο δροσερό και ανάλαφρο καλοκαιρινό κούρεμα -Σας αρέσει;

Τα κομμωτήρια στην California άνοιξαν και οι celebrities έκλεισαν ραντεβού στο αγαπημένο τους. Περίμεναν αυτή τη στιγμή σχεδόν 3 μήνες και ζήτησαν από τον προσωπική τους hairstylist μια ανανέωση αφού βρισκόμαστε πλέον στα μέσα του Καλοκαιριού. 

Είδαμε ήδη την Emily Ratajkovski και την Kaia Gerber με νέο χρώμα που αποκάλυψαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instrgram. Υπήρξαν όμως κι εκείνες που έκοψαν τα μαλλιά τους μιας και όλο τον καιρό που έμειναν σπίτι δεν τόλμησαν να το κάνουν μόνες τους. 

Τελευταία στη σειρά είναι η Mandy Moore που επισκέφτηκε

το αγαπημένο της hair salon και ένα από τα διασημότερα στο Los Angeles. Πρόκειται για το Nine Zero One που ανήκει στην celebrity hairstylist Nikki Lee την οποία εμπιστεύονται stars όπως η Eva Mendes.

H Moore ζήτησε από την Lee να της  κόψει τα μαλλιά χωρίς υπερβολές. Κι εκείνη δημιούργησε ένα ανάλαφρο και super καλοκαιρινό μεσαίου μήκους lob που ανανέωσε πολύ την ηθοποιό.

Η Nikkie Lee αποκάλυψε το νέο look της Moore στο Instagram με μια φωτογραφία όπου φαίνεται πως ακολουθεί όλους τους κανόνες προστασίας. Η ηθοποιός φοράει μάσκα και τα μαλλιά της έχουν απαλούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση.

Είναι η τέλεια ιδέα αν θέλετε να αναβαθμίσετε το hair look σας. Είναι πρακτικό αφού μπορείτε να τα μαζέψετε ή να τα στολίσετε με μικρά αξεσουάρ όπως pins και clips αλλά και ένα πολύχρωμο μαντήλι ή  headband.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας. Τώρα αμέσως. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) στις 13 Ιούλ, 2020 στις 10:51 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Teasylights: Η νέα τεχνική που χαρίζει στα μαλλιά φυσικά highlights!

Η διασημότερη make up artist του Instagram μοιράζετε με όλες σας το μυστικό της για καθαρά πινέλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα