Mojito pedicure: Περιποιηθείτε τα πόδια σας με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό κοκτέιλ!

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μάθατε να περιποιείστε μόνες σας τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια σας και μάλιστα σαν επαγγελματίες.

Γνωρίζετε όλα τους τα μυστικά με αποτέλεσμα να δημιουργείτε τα ωραιότερα nail looks. Κι εμείς όμως σας αποκαλύπτουμε νέα tips ώστε να γίνει ακόμη πιο εύκολη η διαδικασία.

Και τώρα, σας έχουμε έναν δροσερό και άκρως καλοκαιρινό τρόπο να κάνετε πεντικιούρ.

Πρόκειται για το mojito

pedicure. Ναι, σωστά καταλάβατε. Θα χρειαστείτε τα υλικά που χρησιμοποιείτε για να φτιάξετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ και θα αποκτήσετε απίθανη απαλότητα στο δέρμα σας.

Αυτά είναι: Ρούμι, ζάχαρη, μέντα και λάιμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tabletop Media Group (@tabletopmediagp) στις 11 Ιούλ, 2020 στις 11:00 πμ PDT

Το ρούμι, όπως όλα τα αλκοολούχα ποτά, έχει αντισηπτικές και απολεπιστικές ιδιότητες. Ρίξτε μικρή ποσότητα μέσα σε μια λεκάνη με νερό και κάντε απαλό μασάζ στις φτέρνες με τη ράσπα.

Η ζάχαρη είναι ένα φυσικό απολεπιστικό που χρησιμοποιείτε πάντα στα DIY scrub. Τρίψτε με καστανή ζάχαρη όλη την επιφάνεια των ποδιών σας  με απαλές,  κυκλικές κινήσεις επιμένοντας στα σημεία που παρουσιάζουν σκληρύνσεις. 

Η μέντα χαλαρώνει και αναζωογονεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά φύλλα ή έλαιο. Ρίξτε μέσα στη λεκάνη με το νερό μερικές σταγόνες -είναι αρκετές.

Το λάιμ όπως και το λεμόνι είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Παράλληλα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λευκάνετε τα νύχια σας σε περίπτωση που έχουν κιτρινίσει.

Διαβάστε ακόμη:

Tie-dye nail art: Το trend που θα σας χαρίσει την τέλεια hippie chic πινελιά -10 για να επιλέξετε!

Μερικές απλές κινήσεις αρκούν για να δημιουργήσετε έναν απίθανο κότσο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα