Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Ραφαηλίδη μετά την απομάκρυνση του από το Open

Το βράδυ της Τετάρτης (12/12) ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρέθηκε στο θέατρο Βρετάνια και στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά, Βερβερίτσα.

Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στου δημοσιογράφους και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την απομάκρυνση του από το Open και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Τα κανάλια απαρτίζονται από ανθρώπους. Είναι μια ομαδική δουλειά. Το κανάλι σαν κανάλι είναι τελικά είναι ένα άψυχο πράγμα. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν πληγώθηκα συναισθηματικά. Αλλά επλήγηκα επαγγελματικά

και οικονομικά. Ο καθένας κάνει τον προγραμματισμό του. Δουλεύουμε για να ζούμε.», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το τέλος της συνεργασίας του με τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

Να σας θυμίσουμε πως ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είχε δημοσιεύσει ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν έγινε γνωστή η είδηση της απομάκρυνσης του από το Open.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Απολύθηκα από το Open… λόγω περικοπών. Αυτή είναι η κατάληξη μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μια κατάληξη πραγματικά… «beyond” my imagination.

Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους. Δεν νιώθω μόνος και δυστυχώς δεν είμαι μόνος, αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Και όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που λέω πάντα «όλα για καλό». Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η αντίδραση της Λασκαράκη όταν ρωτήθηκε για τον αρραβώνα της με τον Σουλτάτο!

Keywords
Τυχαία Θέματα