Δείτε ποιο χρώμα κονσίλερ πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας

Το κονσίλερ είναι ένα από τα beauty προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Κι αυτό γιατί χρησιμοποιείται στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, εκείνη που τα σημάδια κούρασης κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση τους.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις στο διαδίκτυο ήταν “ποιο κονσίλερ είναι κατάλληλο για μένα”. Αυτό σημαίνει

ότι σας προβληματίζει ιδιαίτερα και θέλετε να αποκτήσετε το σωστό ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα οι make up artists των Celebrities μιλούν όλο και περισσότερο για το συγκεκριμένο προϊόν αφού εκτός από τα μάτια το εφαρμόζουν και ως highlighter. Είναι ένα νέο trend που πολύ μας αρέσει.

Φυσικά γνωρίζετε ότι εκτός από τα κλασικά κονσίλερ υπάρχουν και τα χρωματιστά τα οποία είναι κατάλληλα για μεγαλύτερα προβλήματα όπως πολύ έντονοι μαύροι κύκλοι και κοκκινίλες που δεν μπορούν να καλύψουν τα φον ντε τεν ή τα παραδοσιακά κονσίλερ εκτός αν είναι πολύ βαριές επαγγελματικές φόρμουλες. Οι οποίες συνήθως χρησιμοποιούνται στον κινηματογράφο ή το θέατρο και δεν είναι ότι καλύτερο για καθημερινή εφαρμογή.

Αντίθετα, τα χρωματιστά κονσίλερ είναι απόλυτα καλυπτικά και μάλιστα με έναν απίθανο τρόπο που θα σας καταπλήξει.

Ας δούμε λοιπόν τι κάνει το καθένα:

Το κόκκινο είναι το χρώμα που εξαφανίζει το μπλε. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι αν έχετε σκούρες κηλίδες στο πρόσωπο και πολύ έντονους μαύρους κύκλους είναι το κατάλληλο.

Το κίτρινο με τη σειρά του καλύπτει φλέβες, πανάδες, ουλές και σημάδια τόσο στο πρόσωπο όσο και στο ντεκολτέ.

Το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο και αυτό λοιπόν αυτομάτως σημαίνει ότι κοκκινίλες, τυχόν ερεθισμοί και σημάδια ακμής εξαφανίζονται.

Το μοβ καθώς και το μπλε είναι τα χρώματα που εξαφανίζουν το κίτρινο. Οπότε αν η επιδερμίδα έχει κίτρινη βάση με αποτέλεσμα να δείχει θαμπή αυτό είναι το κονσίλερ που πρέπει να επιλέξετε.

Το ροδακινί είναι το πιο απαλό χρώμα και καλύπτει μικρότερες ατέλειες κάτω από την περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε πως και κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα μακιγιάζ

Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς beauty αναζητήσεις στο διαδίκτυο το 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα