Η αντίδραση της Λασκαράκη όταν ρωτήθηκε για τον αρραβώνα της με τον Σουλτάτο!

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βάσω Λασκαράκη, καθώς όπως έγινε γνωστό, αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσω της εκπομπής, Happy Day και μάλιστα, είδαμε το εντυπωσιακό μονόπετρο της ηθοποιού. «Συγκατοίκηση, γάμος, ίσως ακόμα ένα παιδάκι… Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει καλά, ότι είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι.», είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ζευγάρι μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα.

Το

βράδυ της Τετάρτης (12/12), η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον αρραβώνα της. Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χαρμόσυνο γεγονός και απέφυγε ευγενικά να απαντήσει, καθώς δεν αρέσκεται στο να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή.

«Κάτι άλλο θέλετε; Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον αρραβώνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Χριστούγεννα θα κάνω με την κόρη, με φίλους και τον σύντροφό μου. Περιμένω πως και πως να έρθουν. Δεν θα είμαι ούτε εδώ ούτε στην Κρήτη. Στο σπίτι μαγειρεύει όποιος προλαβαίνει. Ο σύντροφός μου δε μου βάζει βαθμό. Δεν κάνουμε το MasterChef», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Τυχαία έκανα καριέρα στην τηλεόραση! Το Mega δεν με ήθελε στην αρχή…”

Keywords
Τυχαία Θέματα