Γνωρίστε τα έπιπλα -έργα τέχνης της εταιρείας Casa Di Noce!

Από τη φετινή πρεμιέρα του Πρω1νού, μέχρι και σήμερα, μας ζητάτε συνεχώς να κάνουμε ένα θέμα για τα άκρως ιδιαίτερα και μοναδικά έπιπλα που υπάρχουν στο στούντιο. Ναι αναφερόμαστε στη μεγάλη τραπεζαρία, όπου καθημερινά η Φαίη μας και οι συνεργάτες της σας μεταφέρουν τα celebrity news.

Τα τραπεζάκια που ξεχωρίζουν την ώρα της βασικής συνέντευξης, πριν η εκπομπή τελειώσει και άλλα πολλά έπιπλα που πρωταγωνιστούν στο σκηνικό της ωραιότερης τηλεοπτικής παρέας που σας αρέσει να γίνεστε μέλος της και να χαμογελάτε με την ψυχή σας -αυτός

άλλωστε είναι και ο σκοπός της τηλεόρασης.

Τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε καλύτερα την οικογενειακή εταιρεία που τα φτιάχνει. Πρόκειται για την CASA DI NOCE που δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής επίπλων μασίφ και σε τραπεζαρίες με μασίφ ξύλο από όλο τον κόσμο, κομμένο πάντοτε σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στο Ripatransone της Ιταλίας. Το όνομά της σημαίνει το Σπίτι της Καρυδιάς και διαθέτει μια σειρά από έπιπλα -έργα τέχνης με εμμονή στη λεπτομέρεια, απόρροια της άριστης συνεργασίας με τη φύση σε τιμές που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. “H CASA DI NOCE μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου την ανακαίνιση του χώρου σας, από την κουζίνα και το μπάνιο μέχρι την επίπλωση τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού χώρου καθώς και τη μελέτη και τον σχεδιασμό”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Αναστάση Μητρόπουλο, ο οποίος αποτελεί την τρίτη γενιά της εταιρείας, να σας μυεί στη φιλοσοφία και να σας παρουσιάζει τα έπιπλα που όλοι μας έχουμε αγαπήσει:

Ακολουθούν φωτογραφίες με μερικά από τα έπιπλα που έχουμε ξεχωρίσει:

Πριν λίγες ημέρες ο Αναστάσης Μητρόπουλος βρέθηκε στο Πρω1νό και μας έκανε μέλος του μοναδικού κόσμου του χειροποίητου φυσικού επίπλου. Δείτε όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε με την ειδική τεχνοτροπία του υγρού γυαλιού:

Τέλος, μην ξεχάσετε να μπείτε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο Youtube και να δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον ιδρυτή της εταιρείας, Βασίλη Μητρόπουλο και τον Αναστάση Μητρόπουλο να σας παρουσιάζουν τις βασικές αρχές που συνοψίζονται στα παρακάτω: Κρατάμε και συνεχίζουεμ το έργο αυτών που προηγήθηκαν, τα χέρια των τεχνιτών μας είναι τα καλύτερα εργαλεία μας, η διξιοτεχνία μας εκφράζεται μέσα από την αφοσίωσή μας στην λεπτομέρεια, σεβόμαστε το περιβάλλον σε κάθε βήμα της παραγωγής μας, απόλυτη ευελιξία και μοναδικές σχεδιαστικές προτάσεις για τον κάθε πελάτη μας, η ποιότητα των πρώτων υλών είναι για μας αδιαπραγμάτευτη, βοηθάμε τη φύση να αποκτήσει σχήμα, κυρίαρχοι στην ελληνική αγορά.

CASA DI NOCE, Λεωφ. Λαυρίου 53, Παιανία, Ελλάδα

Ωράριο: 09.00 – 17.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3313965, 210-6847948, 6944930304, 6945230164

Επίσημο site: www.casadinoce.gr

Facebook: Casa di Noce Walnut Furniture

Instagram: casadinoce, anastasios_mitrop

Keywords
Αναζητήσεις
casa di noce τιμεσ
Τυχαία Θέματα