Οι πιο υγιείς γυναίκες σε όλο τον κόσμο μας αποκαλύπτουν τι τρώνε!

Γυναίκες από όλο τον κόσμο που προσέχουν πολύ την υγεία τους και το σώμα τους, μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους! Τι τρώνε; Ποιες είναι οι τροφές που προτιμούν ώστε να παραμένουν υγιείς και γεμάτες ενέργεια. Δες παρακάτω τα top τρόφιμα που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους.

#1. Ελληνικό γιαούρτι: Ναι! Είναι μια απίστευτα υγιεινή τροφή που σε όλο τον κόσμο ξεχωρίζει και εμείς το έχουμε σε αφθονία στη χώρα μας.

#2. Ασπράδια αυγών: Είναι μια εξαιρετική τροφή με πολύ λίγες θερμίδες και βοηθάνε στην καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους.

#3.

Σολομός: Αυτό το ψάρι είναι full στα Ω-λιπαρά και στη Βιταμίνη D και αποτελεί εξαιρετική τροφή για όλους μας.

#4. Γάλα με λίγα λιπαρά: Μπορείς να επιλέξεις γάλα αμυγδάλου, καρύδας, ρυζιού ή ό,τι άλλο θέλεις. Αν όμως θέλεις να πιεις γάλα από κάποιο ζώο προτίμησε το κατσικίσιο με λίγα λιπαρά. Αν σε ενοχλεί στο έντερο δοκίμασε αυτό που δεν έχει λακτόζη.

#5. Φασόλια: Μπορεί να μην σου φαίνεται ιδανική τροφή αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο υγιεινά είναι. 1 φλ. φασόλια μπορεί να σου προσφέρει 17 γρ. φυτικές ίνες.

#6. Άπαχο βοδινό κρέας: Ακόμα μια τροφή που προτιμούν όσοι νοιάζονται για την υγεία τους. Το συγκεκριμένο κρέας είναι ιδανικό για όσους από εσάς έχετε πρόβλημα αναιμίας και έλειψης σιδήρου.

View this post on Instagram

What’s for dinner Pulled jackfruit tacos with chilli, paprika, slices of red onion and creamy chunks of avo? Yes please From the app

A post shared by Deliciously Ella (@deliciouslyella) on Jul 16, 2019 at 9:12am PDT

#7. Ξηροί καρποί: Λίγοι ξηροί καρποί την ημέρα βοηθάνε στη μείωση καρδιαγγειακών παθήσεων.

#8. Σόγια: Τα τρόφιμα που περιέχουν σόγια είναι επίσης τέλεια για σωστή διατροφή καθώς προστατεύουν την καρδιά.

#9. Βρώμη: Αν ρωτήσεις τις πιο υγιείς γυναίκες τι τρώνε για πρωινό είναι πολύ πιθανόν να σου απαντήσουν βρώμη με λίγο γάλα αμυγδάλου και φρούτα!

#10. Λιναρόσπορος: Δεν φαντάζεσαι πόσο υγιεινή τροφή είναι ο λιναρόσπορος καθώς περιέχει Ωμέγα-3 λιπαρά που κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό μας.

Διαβάστε ακόμα: To θαυματουργό smoothie της Gwyneth Paltrow θα σου χαρίσει απίστευτα νεανικό δέρμα

Υπάρχει ένα λαχανικό που ίσως δεν το γνωρίζεις και είναι η πιο υγιεινή τροφή ever!

Cindy Crawford: Αποκάλυψε τη μυστική συνταγή για το smoothie που τη βοηθάει να παραμένει υγιής και όμορφη!

Keywords
Τυχαία Θέματα