Οι ωραιότερες μονές σκιές ματιών στην περίπτωση που θέλετε μία και καλή

Μην με παρεξηγήσετε, μου αρέσουν οι παλέτες, για την ακρίβεια τις περισσότερες φορές κάνω σαν μικρό παιδί ειδικά αν περιέχουν πολλές και διαφορετικές σκιές ματιών. Τις δοκιμάζω όλες με τη μία. Όσο περνούν οι μέρες όμως βλέπω ότι τελικά έχω καταλήξει στην μία απόχρωση που αγαπώ και μου ταιριάζει και όλες οι υπόλοιπες έχουν μείνει με την μοναδική, πρώτη πινελιά της δοκιμής.

Περνώντας τα χρόνια συνέχισα να κάνω το ίδιο ακριβώς πράγμα μέχρι που κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεται κανείς για να αγοράσει μια παλέτα και να καταλήξει να χρησιμοποιεί μία μόνο σκιά. Υπάρχουν και οι μονές

συσκευασίες που για κάποιο λόγο οι περισσότερες από εμάς, λανθασμένα, τις σνομπάρουμε.

Κακώς, πολύ κακώς. Γιατί αν ανήκετε στη δική μου κατηγορία και έχετε αποφασίσει πλέον ποια είναι η απόχρωση ή οι αποχρώσεις τότε με 1-2 μονές σκιές είστε καλλυμένες. Επίσης είναι πολύ πρακτικές αν ταξιδεύετε αρκετά αφού δεν πιάνουν καθόλου χώρο σε αντίθεση με τις παλέτες που όπως και να το κάνουμε είναι λιγάκι μεγαλύτερες.

Επίσης αν όντως σαν αρέσουν δύο συγκεκριμένα χρώματα και υφές είναι δύσκολο να περιλαμβάνονται σε μία παλέτα. Οπότε και πάλι δεν είναι πρακτικό. Και μην μου πείτε ότι θα αγοράσετε δύο παλέτες γιατί θα σας μαλώσω.

Αν λοιπόν έχετε σκοπό ενόψει των γιορτών να αποκτήσετε μια νέα σκιά επιλέξτε το χρώμα και φροντίστε να είναι μονή. Και μην ξεχνάτε ότι για να απλωθεί μια σκιά σωστά δεν αρκεί να είναι το προϊόν τέλειο θα πρέπει να προμηθευτείτε και με το σωστό πινέλο. Και αφού το συγκεκριμένο εργαλείο μακιγιάζ έχει αρκετά χρόνια ζωής καλό είναι να επενδύσετε σε αυτό και να επιλέξετε ένα επαγγελματικό το οποίο θα προσέχετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα το καθαρίζετε συχνά και δεν θα το πετάτε από δω κι από κει.

Στη συνέχεια θα δείτε τις αγαπημένες μου μονές σκιές, εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα beauty store.

Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow, Beach Bronze

Chanel Illusion d’ Ombre Velvet Long Wear Luminous Matte Eyeshadow

Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow, Foil

L’ Oréal Paris Crushed Foils Metallic Eyeshadow, Gold

MAC Dazzleshadow, Say it Isnt So

Nars Dual Intensity Eyeshadow, Telesto

Tom Ford Limited Edition Cream and Powder Eye Colour, Naked Bronze

Διαβάστε ακόμη:

H απόχρωση που αγαπά να έχει η Michelle Obama στα νύχια της είναι μια μεγάλη έκπληξη

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών των παιδικών σας χρόνων είναι εδώ για να αναδείξει το χτένισμα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα