Οι εσπαντρίγιες είναι το απόλυτο shoe trend της άνοιξης!

Οι εσπαντρίγιες, έχουν αυτή τη μαγική ικανότητα να επανέρχονται ξανά και ξανά, ένα προνόμιο που κατέκτησαν δικαίως με τη διαχρονικότητα της αισθητικής τους. Δεν είναι τυχαίο, ότι είναι από τα παπούτσια που επιλέγουν κάθε χρόνο οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

Την άνοιξη, αλλά και για όλο το καλοκαίρι, οι εσπαντρίγιες μας ακολουθούν παντού, από το γραφείο μέχρι την παραλία. Η σόλα από φυσική ψάθα, τις κάνει εξαιρετικά ευπροσάρμοστες σε όλα τα ανάλαφρα outfits μας, προσθέτοντας τους μια ρετρό διάθεση.

Εσπαντρίγιες

μεσαίου ύψους, που δένουν με κούμπωμα στον αστράγαλο είναι ίσως από τα πιο κλασσικά σχέδια και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Ωστόσο, αν θέλετε κάτι πιο νεανικό, προτιμήστε εσπαντρίγιες -πλατφόρμες με μεγαλύτερο ύψος και λουράκια που δένουν κατά μήκος της γάμπας. Αυτό προσθέτει extra θηλυκότητα ενώ παράλληλα κολακεύει τα πόδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Castañer (@castanerofficial)


Επίσης, υπάρχουν πάντα οι φλατ εσπαντρίγιες για να σας χαρίσουν άνεση και σταθερότητα συνοδεύοντας τα πιο casual look σας.

Μπορείτε επίσης να τις φορέσετε με όλα σας ανεξαιρέτως τα ρούχα και φυσικά είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι στην παραλία αντί για flip flops.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manebí (@manebi)


Τέλος, αν σας αρέσει το ρομαντικό και το girly μη διστάσετε να συνδυάσετε τις εσπαντρίγιες σας με φλοράλ φορέματα, ψάθινα καπέλα και μαντήλια.

Η vintage αισθητική τους, σας επιτρέπει να παίξετε μαζί τους δίνοντας τους το στιλ που θέλετε. Μην τις αντιμετωπίσετε μόνο ως κλασικό κομμάτι. Οι εσπαντρίγιες είναι ένα εξαιρετικά stylish κομμάτι στο οποίο μπορείτε να δώσετε τη χροιά που θέλετε.

Για πιο ροκ και sexy αποτέλεσμα, φορέστε τις με τζιν σορτσάκια και μίνι φορέματα. Θα δείτε ότι θα μεταμορφωθούν αμέσως χαρίζοντας σας παράλληλα μια πολύ κομψή και θηλυκή σιλουέτα.

Castaner, Kalogirou 

Tod’s, Kalogirou

TOMS, Haralas 

WRANGLER, Tsakiris Mallas

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Γραβάτα: Τόλμησε να την φορέσεις και κάνε τη διαφορά! 

Οι μίνι τζιν φούστες που δεν χορταίνουμε να φοράμε ξανά και ξανά! 

Keywords
Τυχαία Θέματα