Πρω1νό: Η πιπεράτη ερώτηση που έκανε η “γιαγιά” του Ουγγαρέζου στη Μαριάννα Τουμασάτου!

Η Φαίη και η ομάδα της στο Πρω1νό, ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές φέτος, μέσω των οποίων θέλουν να τους προσφέρουν ψυχαγωγία, αλλά και γέλιο!

Η ενότητα που ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναμφίβολα χαρίζει γέλιο, καθώς οι ατάκες και τα σχόλια που κάνει σε αυτήν, είναι απολαυστικά. Πρόκειται για την στήλη “Της γιαγιάς σου… η ενότητα”, στην οποία βλέπουμε τη γιαγιά του Δημήτρη σε ρόλο… παρουσιάστριας.

Φυσικά, πρόκειται για τον ίδιο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μεταμφιεσμένο ως γιαγιά! Ο παρουσιαστής σε αυτή την ενότητα, υποδέχεται έναν καλεσμένο, στον οποίο

κάνει διάφορες και πιπεράτες ερωτήσεις!

Σειρά για να καθίσει απέναντι από την extreme γιαγιά, είχε η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Η ηθοποιός ούσα ετοιμόλογη και με χιούμορ, απαντούσε στην γιαγιά με μοναδικό τρόπο. Μάλιστα, ρωτήθηκε για τον σύζυγο της και συγκεκριμένα για το αν δέχεται φλερτ από άλλες γυναίκες, αν του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στα social media και αν το ζηλεύει.

«Του την πέφτουν, αλλά δεν ζηλεύω… Δεν ξέρω αν του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.», απάντησε η ηθοποιός. Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες χιουμοριστικές ερωτήσεις, τις οποίες η Μαριάννα Τουμασάτου απανάτησε. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Αντώνη Βλοντάκη στη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Να σας θυμίσουμε πως κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την απόφαση του να εργαστεί για μια τηλεοπτική σειρά, καθώς δεν είναι ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Η… γιαγιά του Ουγγαρέζου στο Πρω1νό-Οι απολαυστικές ατάκες με τον Μάνο Ιωάννου για το σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα