Το μικρό μυστικό ομορφιάς της Irina Shayk είναι αφιερωμένο σε κάθε πολυάσχολη μαμά

Η Irina Shayk όπως κάθε μαμά σ’ αυτόν τον κόσμο, τα Σάββατα κάνει βόλτες με την κόρη της Lea de Seine στους δρόμους της πόλης. Εκείνη πίσω και η μικρή μπροστά με το ποδήλατο της.

Η διαφορά είναι ότι η Shayk αν και η ίδια πολυάσχολη και εργαζόμενη καταφέρνει να παραμένει stylish όσο αφορά το outfit αλλά και το beauty look, χωρίς όμως υπερβολές αν και θα μπορούσε, celebrity είναι. Παρ’ όλα αυτά επιλέγει μια κομψή και απλή εμφάνιση.

Άλλωστε είναι μια μέρα με κρύο στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Θα ήταν το λιγότερο κακόγουστο να εμφανισθεί με επιτηδευμένο look. Και ειδικά εκείνη που γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες του styling, την βοηθά και η πορεία της δίπλα στους μεγαλύτερους designers.

Στον συγκεκριμένο περίπατο επέλεξε ένα χοντρό, γκρι turtleneck πουλόβερ με μεγάλο γιακά, όχι τυχαία. Αυτή η λεπτομέρεια την βοήθησε να δημιουργήσει ένα hair look, πρακτικό και κατάλληλο για όσες γυναίκες δεν προλαβαίνουν να επισκεφτούν τον κομμωτή τους. Μάζεψε τα κομμένα πρόσφατα μαλλιά της σε μια αλογοουρά που την έκρυψε μέσα στο γιακά της.

Με χωρίστρα στο πλάι και χωρίς έξτρα styling. Υποθέτουμε πως απλώς χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι ,όπως όλες μας, και βιαστικά έπιασε χαμηλά τα μαλλιά της. Για να μην φανούν απεριποίητα έκανε αυτό το μικρό τρικ που είναι πράγματι θαυματουργό.

Σημείωση: Πριν από αρκετές σεζόν το συγκεκριμένο τρικ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends. Ίσως πήρε την ιδέα από αυτό ή απλά λειτουργεί στην καθημερινότητα της όπως κάθε απλή γυναίκα.

Φυσικά φρόντισε την επιδερμίδα την πριν βγει αφού, απ’ ότι φαίνεται, άπλωσε φον ντε τεν, που χαρίζει λάμψη και παράλληλα μια αίσθηση φρεσκάδας (το χρειαζόμαστε όλες ειδικά τα πρωινά). Όσο αφορά το μακιγιάζ επέλεξε ένα nude, «καθαρό» look. Στα χείλη χάρισε μια υποψία χρώματος με απαλό ροζ λιπ γκλος ενώ στα ζυγωματικά άπλωσε μια σχεδόν διάφανη, αχνή, επίσης ροζ, απόχρωση blush.

Διαβάστε ακόμη:

Λίγη πολυτέλεια στο μπάνιο μας δεν βλάπτει

Γνωρίζατε ότι ελιξίριο από αμπέλια της Σαντορίνης φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα μας;

Keywords
Τυχαία Θέματα