Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπήκε στη κουζίνα του Πρω1νού-Τι ετοίμασε;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει κάνει πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα. Ωστόσο, μια από τις σταθερές του αγάπες είναι η μαγειρική. Εξάλλου, είναι γνωστό πως του αρέσει να μαγειρεύει και να φροντίζει αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετά τις πρόσφατες τηλεοπτικές δουλειές που έκανε, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά που να σχετίζεται με τη μεγάλη του αγάπη, το φαγητό. Ο παρουσιαστής και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαλούχος συνεργάστηκαν για μια νέα πρόταση

στον χώρο της γαστρονομίας, η οποία περιλαμβάνει λαχταριστά σάντουιτς με συνταγές από τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Όσοι έχουν επισκεφτεί το μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι, δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα όσα έχουν γευτεί.

“Ισχύει. Τρία πράγµατα αγαπούσα, τα περιοδικά, τη µουσική -είχα χιλιάδες δίσκους- και το φαγητό. Πολλές φορές, σε ξενοδοχεία που είχα µείνει στο εξωτερικό, πήγαινα στην κουζίνα και έκανα µαθήµατα µαγειρικής. Ξεκίνησε από ανάγκη ως φοιτητής στο Παρίσι και έγινε ευχαρίστηση. Ακόµη και µόνος µου να είµαι, δεν θα πάρω σουβλάκια και πίτσα απέξω, θα µαγειρέψω.”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του για την ενασχόληση του με τη μαγειρική.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και πριν παραχωρήσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη μας, τον είδαμε σε έναν διαφορετικό ρόλο. Μπήκε στη κουζίνα της εκπομπής και ετοίμασε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με ζυμαρικά. Συγκεκριμένα, έφτιαξε πένες με ψητά λαχανικά, βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα.

Παράλληλα, μίλησε στη Φαίη για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγερική, αλλά και για το μαγαζί στο οποίο εργάζεται.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή, αλλά και τη διαδικασία εκτέλεσης της, η οποία είναι αρκετά εύκολη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και μπείτε στη κουζίνα για να δημιουργήσετε:

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον γάμο της και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα